Teamleader till reskontragrupp

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 8 juni 2018
Kontakta
Emma Levin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Teamleader till reskontragrupp

Är du en person med erfarenhet av redovisning men som nu vill ta nästa steg och utveckla dina ledaregenskaper? Trivs du med att sätta upp rutiner och processer och hittar egna lösningar i arbetet? Då är detta jobbet för dig!

SJR söker för kunds räkning en teamleader till deras reskontragrupp som består av 2 personer där en ansvarar för kundreskontran och den andra för leverantörsreskontran. Du kommer att ingå i en grupp om ca 8 personer. Vår kund är ett företag inom fastighetsbranschen som ligger i Solna. Uppdraget är med start i augusti och initialt 6 månader med chans till förlängning. Som teamleader hos vår kund kommer du att ansvara för att koordinera, fördela och prioritera bland arbetsuppgifterna på avdelningen.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Sätta upp rutiner och processer
  • Vara superuser i Agresso
  • Vara behjälplig i det dagliga arbetet

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet inom redovisning gärna från fastighetsbolag eller entreprenörsbolag och som har relevant utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du arbetat med koncernbolag sedan tidigare. Du är initiativtagande, lösningsorienterad och gillar att ha kontakt med andra människor. Andra egenskaper som värderas högt är förmågan att prioritera samt strukturera arbetet. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av att ha arbetat i Agresso är ett krav.

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i augusti. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Emma Levin, 08-407 55 70. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb