Redovisningsansvarig inom Imatech Marin & Industri AB!

Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 maj 2018
Stängs
den 10 juni 2018
Kontakta
Karin Fors
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsansvarig inom Imatech Marin & Industri AB!

Vad innebär rollen? 
Till rollen som redovisningsansvarig söker vi dig som vill vara del av ett ekonomiteam om fem personer på en trevlig arbetsplats hos Imatech. Du kommer ansvara för ett bolag som etableras på den norska marknaden vilket ger dig möjlighet att påverka och utveckla – både tjänsten och organisationen.

Dina arbetsuppgifter kommer främst omfatta helheten inom redovisning, från reskontran till rapportering, analys och årsredovisning. Du ansvarar vidare för kontakter med revisorer och norska myndigheter. Du kommunicerar mest på svenska, men vill du använda dina eventuella norskakunskaper är även det fritt fram! Du rapporterar till ekonomichef i Göteborg samt har ett nära samarbete med VD och Business Controller i Norge.

Tjänsten är på heltid med start i mitten av augusti. Du kommer att påbörja din tjänst som konsult via SJR för att efter sex månader fortsätta i en tillsvidareanställning hos Imatech. Arbetsplatsen är belägen i Västra Frölunda. Du kommer att arbeta i fina lokaler tillsammans med engagerade kollegor. Resor till Norge kan förekomma, främst under uppstarten.   

Vem är du?
På Imatech eftersträvas och värnas om balans mellan arbete och fritid. Egna initiativ uppmuntras, liksom viljan att agera och fatta egna beslut. Du är självgående och driver på ditt arbete självständigt, samt har god förmåga att kritiskt granska siffror. Du trivs i en roll med möjlighet att påverka och forma arbetet – både självständigt och i dialog med andra. 

Din praktiska erfarenhet bygger på någon eftergymnasial ekonomisk utbildning och vana av några års självständigt redovisningsarbete. Du har arbetat med helheten inklusive självständiga bokslut och vill gärna fortsätta i en bred roll. Mycket meriterande är erfarenhet av norsk redovisning. Kanske har du även erfarenhet av lager vilket kan komma till nytta här. Du är trygg i svenska, har eventuellt erfarenhet av Visma Business och du ligger på en god nivå i ditt Excelanvändande.

Om företaget
Imatech Marin & Industri AB är marknadsbolag för Volvo Penta i Sverige. Vi levererar reservdelar, motorer och kompletta drivsystem för marina och industriella applikationer till OEM och auktoriserade återförsäljare över hela landet, samt ansvarar för utbildning och utveckling inom det auktoriserade nätverket. Företaget har sitt kontor i Göteborg. De affärsområden och segment vi verkar inom är Marin Fritid, Marin Kommersiellt samt Industri. Från september 2018 utökar vi vår verksamhet till att även innefatta den norska marknaden inom Marin Fritid & Marin Kommersiellt.

Din ansökan
Om du tycker att du har rätt profil för rollen och funderar över något särskilt är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Om SJR
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.