Förändringsbenägen Ekonomichef till Prevent Bevakning

Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 maj 2018
Stängs
den 29 maj 2018
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Hos oss på Prevent Bevakning erbjuds du en miljö med en hög förändringstakt, där du får möjlighet att vara med och bidra till bolagets och din egen personliga utveckling. Med starka tillväxt- och lönsamhetsmål kommer du få ansvar för att ta vårt bolag till en ny nivå.

Rollen som Ekonomichef
Med hjälp av dig behöver vi bland annat se över våra processer och arbetssätt, systemstöd samt beslutsunderlag. Vi har ny VD, ny styrelseordförande och rekryterar nu samtidigt in en HR-ansvarig. Vi erbjuder dig en tillvaro med fritt spelrum, stor möjlighet att förbättra och påverka samt chansen att pröva dina kunskaper och tidigare erfarenheter i en ansvarsfull roll.

Som ekonomichef hos oss kommer ditt arbete vara präglat av förändringsledning, digitalisering och effektivisering. Du verkar som ett affärsmässigt stöd till VD och tre affärsområdeschefer samt ett operativt stöd till tre personer som du är personalansvarig för. Ditt arbete kommer till stor del innebära att strukturera upp våra ekonomiska flöden genom att se över våra befintliga processer med målet att effektivisera arbetet och generera rättvisa beslutsunderlag. .

Vi kommer växa organiskt och det kräver att vi har koll på vår nuvarande affär såväl som att vi har förmågan att vara öppna för nya. Din uppgift blir både att driva dina nyckelfrågor och samtidigt tillsammans med oss andra i teamet ta ett helhetsansvar för verksamhetens utveckling. Ekonomifunktionen ska kort och gott supporta och sparra vår organisation till att nå våra högt uppsatta mål för såväl lönsamhet som tillväxt. Du och ditt team blir en viktig del i att ta den målsättningen från ord till handling. Du har ansvar för bolagets ekonomi, IT och kvalitet och rapporterar direkt till VD.

Vem söker vi?
För att har rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du är civilekonom i grunden och har jobbat med redovisning och controlling i ett antal år. Erfarenhet från medelstora tillväxtbolag skulle vara en tillgång för oss. Har du arbetat med förändringsledning och satt upp arbetssätt och systemstöd för såväl redovisning som ekonomistyrning i tidigare roller tror vi att du har en fördel. Därmed vet du sannolikt också vilka utmaningar du kan möta vid implementering av nya arbetssätt i den operativa verksamheten.

Vid sidan av praktiska kunskaper och erfarenheter vill vi att du motiveras av att leda och utveckla andra. Du har förmågan att kommunicera information på ett pedagogiskt sätt och tycker om att skapa strukturer och sträva mot ambitiösa mål. Andra uppfattar dig som en jordnära person med förmågan att nå ut till andra och därmed bygga långsiktiga relationer. Du har hög integritet och ett analytiskt men konstruktivt förhållningssätt till nya idéer och initiativ. För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det också viktigt att du triggas av att leta efter förbättringar och driva förändring.

Om Prevent Bevakning
Prevent bevakning AB och dess dotterbolag Prevent Safety Solution ABs breda utbud av bevakning och säkerhetstjänster omfattar bland annat traditionell bevakning av väktare, säkerhetsvakter för arbete i riskfyllda miljöer. Företaget utbildar egen personal och extern personal regelbundet inom brand, skydd, säkerhet och första hjälpen.

Företagets mål är att göra arbetsplatser mer trygga och säkra. Prevent bevakning hjälper till med allt från att se till att inga obehöriga finns på området till att övervaka riskfyllda arbetsmoment så att ingen blir skadad. Företaget hjälper till att identifiera säkerhetsrisker och påvisa hur eventuella brister påverkar verksamheten. Med ett konkret underlag får företag lättare att planera och budgetera för optimal säkerhet på arbetsplatsen. Vårt huvudkontor är beläget i Stenungsund, vi har även lokalkontor i Göteborg. Välkommen till oss www.preventbevakning.se

Ansökan
Vi samarbetar med EQonomy i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (alexandra.emilsson@eqonomy.se) för specifika frågor gällande rollen eller processen.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod och det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.
 
Vi ser fram emot din ansökan via www.eqonomy.se och sök redan idag för imorgon vet man aldrig vad som händer.

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Liknande jobb

Liknande jobb