Måladministratör / Senior konsult inom ärendehantering sökes!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 maj 2018
Stängs
den 13 juni 2018
Kontakta
Joakim Folmer-Hansen
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Uppdraget är på en spännande arbetsplats centralt i Stockholm

Uppdraget är på 4 månader med ev. chans till förlängning och startas så snart som möjligt.

Viktigt är att du kan jobba hela sommarperioden, då detta är en roll som bland annat täcker upp för övriga kollegors semestrar.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba i ett team av 10 med 2 andra måladministratörer och rapportera till 3 jurister. Du kommer arbeta mycket självständigt och ha stort ansvar. Dock varierande antal under semesterperioderna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

- Handläggning av svenska och internationella skiljemål, i samråd med ansvarig jurist.
- Kontakter med svenska och internationella ombud och skiljemän.
- Beredning av enklare handläggningsbeslut i skiljemålen.
- Hantering av konton och fakturering i skiljemålen.
- Ansvar för möten med företagets styrelse, inklusive utskick och protokollskrivning.
- Nyregistrering, fakturering av avtal samt andra förekommande uppgifter förknippade med tjänsten för källkodsdeponering.
- Allmänna administrativa uppgifter, inklusive arkivering, hantering av reseräkningar och vid behov bistå vid större arrangemang.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som kvalificerad administratör ex. registrator, arkivarie eller paralegal på advokatbyrå, domstol eller juristavdelning, eller motsvarande erfarenhet. Du har några års erfarenhet från arbetsmarknaden. Har du en akademisk utbildning är detta meriterande. Även erfarenhet av praktisk ärendehantering är meriterande. De använder Public 360 som ärendehanteringssystem. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är van användare av Officepaketet samt systemvan.

Som person är du av en nyfiken natur, öppen och inspireras av att mycket händer samtidigt. Du är väldigt noggrann, har öga för detaljer och en förmåga att arbeta strukturerat och ta ansvar. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel, självständig samtidigt som du är en teamplayer. Du är också affärsmässig, har hög integritet, har ett helhetsperspektiv och ser det som en självklarhet att alltid leverera högsta kvalité.

Du erbjuds
Ett varierande arbete i en internationell miljö som är präglad av integritet, professionalism och kreativitet. Att komma till ett bolag där stämningen är familjär, lojalitet står högt och där man hjälps åt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Folmer-Hansen på 073-9879722 alternativt joakim.folmerhansen@jurek.se. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Joakim Folmer-Hansen
0739-87 97 22