Redovisningsansvarig till Internetstiftelsen i Sverige

Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 maj 2018
Stängs
den 15 juni 2018
Kontakta
Julia Minges
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till Internetstiftelsen i Sverige. Internetstiftelsen, IIS, är en oberoende, privat och allmännyttig organisation som verkar för positiv utveckling av internet i Sverige. De ansvarar för administration och teknisk drift av internets svenska toppdomän .se samt toppdomänen .nu. Överskottet från domänverksamheten finansierar en lång rad satsningar som främjar användningen och utvecklingen av internet i Sverige. I rollen som Redovisningsansvarig har du en bred roll med ett helhetsansvar för bolagets redovisningsprocesser och ingår i ett trevligt team med positiv inställning samt högt i tak. Bolaget ligger i framkant när det kommer till digitalisering och jobbar aktivt mot förbättringar i alla led av digitaliseringsprocessen. Här erbjuds du goda förmåner och möjlighet till fortsatt personlig utveckling i en trevlig organisation som arbetar för en ökad samhällsnytta i fina lokaler vid Hammarby sjöstads strand. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Vara delaktig i och ansvara för bolagets löpande redovisning samt projektredovisning för de olika projekten som pågår
  • Ansvara för representationer och utlägg samt utföra skatte- och momsdeklarationer
  • Utföra avstämningar samt delansvar i månads- och årsbokslutsarbetet
  • Ansvara för bolagets löner, ax till limpa, inklusive analys och avstämningar av dessa
  • Delta i utvecklingsprojekt där du ges möjligheten att arbeta med att förbättra processer och rutiner inom ekonomifunktionen

Erfarenhet
Vi söker dig med en examen, yrkesutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt 5-10 års erfarenhet ifrån en liknande roll. Du har tidigare arbetat i en bred redovisningsroll, gärna på ett mindre bolag, eller som redovisningskonsult på byrå där du ansvarat för redovisning och lönekörningen. Det är meriterande om du arbetat i Hogia och Hogia Lön, men det är inte nödvändigt. Du har goda kunskaper i Excel samt professionella färdigheter i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du service minded, ansvarsfull och detaljorienterad. Du har lätt för att samarbeta och är prestigelös, gärna med en förkärlek för rollen där du får agera spindeln i nätet. Du drivs av att göra skillnad och av att få arbeta i en roll där du bidrar med nytta för samhället. Vidare är det viktigt att du uppskattar en social roll med många kontaktytor i hela organisationen.

Internetstiftelsen i Sverige
Internetstiftelsen i Sverige, IIS, är en oberoende allmännyttig organisation som verkar för en positiv utveckling av internet. Vi har vår hemvist i Sverige och ansvarar för internets svenska toppdomän .se samt driften av toppdomänen .nu. Samhällsnytta och ansvarstagande är viktiga ledord i vårt långsiktiga arbete, där vi driver på för en positiv internetutveckling i Sverige. Vi vill möjliggöra innovation och driva användningen av internet framåt, samtidigt som vi erbjuder digital folkbildning och kunskap.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Liknande jobb

Liknande jobb