Controller till Bambino Mam

Rekryterare
​Bambino Mam
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 maj 2018
Stängs
den 15 juni 2018
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som Controller hos Bambino Mam kommer du att arbeta brett med ekonomi, analys och ansvara för att utveckla och effektivisera processer och rutiner. Du samarbetar med en redovisningsekonom och ansvarar för att rapporteringen till moderbolaget i Österrike håller en hög kvalitet och för att utveckla IT-stödet inom organisationen. Vidare kommer du leda budgetarbetet och jobba nära med säljteamet med försäljnings- och lönsamhetskalkyler. Du gör också produktkalkyler, prissättning och genomför kostnadskalkyler på inköp. Rollen ställer höga krav på IT-kunskaper och det ingår också att vara kontaktperson mot externa samarbetspartners inom IT och logistik. Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen för bolaget.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och IT och några års erfarenhet från en liknande roll. Du har någon erfarenhet av att jobba med rapportering men framför allt brinner du för att utveckla affären med hjälp av ett effektivt stöd i form av analyser, kalkyler och säljstöd. Du har mycket goda IT-kunskaper, har erfarenhet av att arbeta i NAV eller liknande affärssystem och generellt ett stort systemintresse. Dina kunskaper i Excel är på en hög nivå och du har arbetat med BI-verktyg och hanterat stora datavolymer. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta i ett företag inom dagligvaruhandel och gärna har rapporterat till internationell koncern. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, kunskaper i tyska är meriterande.

Som person är du analytisk, sifferorienterad och tycker om att arbeta nära affären. Du uppskattar att arbeta proaktivt för att kunna vara rådgivande till organisationen. Du älskar IT och brinner för att använda IT-stödet på ett optimalt sätt. Du är effektiv, strukturerad och är van att arbeta självständigt och organisera ditt arbete. I rollen är det många kontaktytor så det är viktigt att du tycker om den sociala delen i arbetet.

Du erbjuds
Bambino Mam är i Sverige en organisation där du får stor frihet och gehör för dina idéer. Bolaget är dynamiskt och jobbar gemensamt för att nå uppsatta mål. Rollen är en nyckelposition i bolaget och har många kontaktytor både internt och externt. Som medlem i ledningsgruppen får rollen ett stort inflytande på verksamheten. Kontoret är beläget i ljusa fina lokaler centralt i Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bambino Mam med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander, mari.jehrlander@jurek.se alternativt 0736-12 05 55. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Bambino Mam är det svenska dotterbolaget för österrikiska Bamed Ag i Schweiz. MAM är världsledande på sugnappar och nappflaskor och svenska Bambino är ett av de mest älskade varumärkena för matning och äta själv i Sverige. Vi arbetar nära våra återförsäljare och erbjuder ett brett sortiment som passar alla barn under de viktiga tre första åren. Bambino Mam är marknadsledare i Norden på sugnappar och nappflaskor och vi går i spetsen för att utveckla babyprodukter och öka kunskapen om små barns behov och utveckling. Vi har en omsättning på ca 125 miljoner kr och är ett sammansvetsat team i Stockholm som samarbetar med partners i Sverige, Norge, Danmark, Island och Baltikum. Läs mer på: bambino.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander

Liknande jobb

Liknande jobb