St1 söker Affärsjurist

Rekryterare
St1
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2018
Stängs
den 16 juni 2018
Kontakta
Joakim Folmer-Hansen
Kategori
Juridik
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

St1 söker nu en Affärsjurist som ska täcka upp under en föräldraledighet.

Uppdraget uppskattas till ca 8 – 12 månader, men för rätt person kan en anställning eventuellt bli aktuell i en förlängning.

Som jurist hos St1 är du ensam i din roll men med nära och daglig kontakt med övriga funktioner i bolaget. Rollen är bred och stor del av fokuset läggs på fastighets-, avtalsrätt- och svensk konsumenträtt.

För att trivas i rollen som jurist hos St1 krävs det att du har en strävan att bredda din kompetens, växa med uppgiften och är genuint intresserad av affärer. Du trivs med att ha många kontakter både inom bolaget och externt. Du är noggrann, kommunikativ och strukturerad med öga för detaljer. Du vågar driva legala frågor och är inte rädd för att kavla upp ärmarna samtidigt som du har en prestigelös inställning och integritet.

För att söka rollen ska du ha en jur.kand. och tidigare dokumenterad erfarenhet av juridiskt arbete. Vi ser gärna att du har ca 2 - 4 års erfarenhet av juridiskt arbete och då gärna med någon inriktning av avtal- fastighet- eller konsumenträtt.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på avfall. Koncernen har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland och ett i Sverige, ett raffinaderi i Göteborg och 1500 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Koncernen har cirka 700 anställda. Besök gärna vår hemsida, www.st1.se, för mer information.

För detta uppdrag har St1 valt att arbeta med Jurek Rekrytering & Bemanning och Senior konsult Joakim Folmer-Hansen.

Tel. 073-987 97 22, mail: joakim.folmerhansen@jurek.se

Vi undanbeder oss därför kontakt från andra rekryterings- eller bemanningsföretag.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid, Heltid

Kontakt:
Joakim Folmer-Hansen
0739-87 97 22

Fler sökningar så här