VD för framgångsrikt företag inom kompetensutveckling

Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Kontakta
Jörgen Kunter Pedersen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Teknologisk Institut AB söker en affärsorienterad VD med stora kunskaper inom utbildningsbranschen, till att leda en av Sveriges största utbildningsleverantörer. Du får ansvaret för den löpande utvecklingen och tillväxten av affären och medarbetarna. 

Teknologisk Institut AB erbjuder i tätt samarbete med industrin de rätta kompetenserna, till de rätta verksamheterna, vid den rätta tidpunkten. Detta görs genom utveckling av verksamhetsanpassade kurser inom teknik och management. Vi säljer skräddarsydda utbildningar anpassade till verksamheternas specifika behov av kompetensutveckling, samt etablerade öppna konferenser inom aktuella ämnen till ett brett kundunderlag. 

VD:s fokusområden  

Du kommer att vara ansvarig för utveckling av strategin och inriktning tillsammans den övriga ledningen. Du har fokus på att bygga upp och vidareutveckla ett starkt ledningsteam, och därutöver löpande utveckla och rekrytera de rätta medarbetarna, som finns på våra kontor i Stockholm och Göteborg. 

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att skapa företagets framtida tillväxt bl.a. genom kontakter med nya och befintliga kunder och partners. Tillsammans med ditt ledningsteam har du fokus på optimering och utveckling av företages kurs- och konferensportfölj i en kreativ och affärsmässig miljö, där en öppen kommunikation och samarbete spelar en viktig roll för att skapa goda resultat. 

Erfarenhet av ledning och affärsutveckling från kurs- och konferensverksamhet 

Du har en akademisk bakgrund och flera års ledningserfarenhet från en kurs- eller konsultverksamhet. Kanske har du redan en liknande position i ledningen eller är ansvarig för den strategiska utvecklingen i en verksamhet, som arbetar med kompetensutveckling och/eller utbildning. Du är duktig på att skapa och utveckla relationer på högre nivå och har samtidigt stor erfarenhet att ingå avtal, hantera partnerskap och kundrelationer. 

Genom ditt entusiastiska synsätt på affärsmässiga utmaningar lyckas du skapa en tydlig överblick och inspirera och motivera ditt team av engagerade medarbetare. Dina kommunikativa färdigheter ligger på topp och du behärskar svenska och engelska, både skriftlig och muntligt, på hög nivå. 

Teknologisk Institut AB
Teknologisk Institut är ett av Sveriges mest framstående företag inom kompetensutveckling. Vi erbjuder företag och individer kvalificerad teknik- och managementutbildning: Via öppna kurser, skräddarsydda utbildningar, interaktiva onlineutbildningar och branschkonferenser. Inom samtliga områden har vi ett nära samarbete med näringslivet och får genomgående mycket goda omdömen av kursdeltagare och deras arbetsgivare. Genom att vara lyhörda mot marknadens krav och hålla hög kvalitet hjälper vi våra kunder till rätt kunskap, på rätt plats och i rätt tid inom organisationen. Teknologisk Institut är ett danskt företag som etablerades i Sverige 2008 via förvärv av svenska SIFU från 1922. 

Kontakt  
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Kunter Pedersen på telefon +45 72201628. 

Da vores rekrutteringsproces foregår elektronisk, er det vigtigt, du angiver korrekt e-mailadresse i ansøgningsformularen. Hvis den er ukorrekt, vil du ikke modtage svarbrev fra os.

Ansøgningsfrist: 2018-06-17 
Arbejdssted: Stockholm 
Hjemmeside: http://www.teknologisk.dk 
Besøg os på LinkedIn 

Liknande jobb

Liknande jobb