HR-specialist med fokus på rekrytering

Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 1 juni 2018
Ref:
1033
Kontakta
Linda Ullman
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Som HR-specialist på Finansinspektionens (FI:s) HR-stab arbetar du konsultativt gentemot cheferna med både operativa och strategiska frågor. En stor del av ditt arbete kommer att innebära fokus på rekrytering. Tillsammans med dina kollegor på HR-staben utvecklar du dessutom kontinuerligt processer och rutiner för HR-arbetet på myndigheten.

Tjänsten innebär tätt samarbete med många olika delar av FI.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen, troligtvis som personalvetare eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av att arbeta med rekrytering och vi ser även gärna att du har arbetat i en bred HR-roll där det ingått att stötta chefer. Erfarenhet av rekryteringsverktyget ReachMee, licens för Cut-e:s tester, goda kunskaper om arbetsrätt samt erfarenhet från offentlig sektor är meriterande.

Som person är du självgående och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation, har servicekänsla samt är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-chef Linda Ullman på 08-408 980 88.

Tjänsten är ett vikariat med start under augusti 2018 till och med den 31 augusti 2019.

Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 1 juni 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!