Affärsutvecklingschef till Competens

Rekryterare
Competens
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 maj 2018
Stängs
den 22 juni 2018
Kontakta
Lotta Belfrage Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

JOBBESKRIVNING

En nationell roll med fokus på tillväxt och kvalitet

Competens erbjuder grundläggande och gymnasial vuxenutbildning med målet att skapa förutsättningar för vidare studier och nästa steg i livet. På Competens kan du också läsa Svenska för invandrare (SFI) och ett urval av arbetsmarknadsutbildningar. Competens är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.competens.se och www.irisgruppen.se.

Om rollen
Som Affärsutvecklingschef vid Competens arbetar du verksamhetsnära med frågor och projekt som berör pedagogisk utveckling, affärs-, tjänste-, och verksamhetsutveckling. Du bidrar till att skapa tillväxt genom att engagerat driva affärer och skapa långsiktiga kundrelationer. Du är engagerad i hela affärsprocessen – från upphandling till implementering av ny affär.

Därtill bidrar du aktivt till utvecklingen av vår digitala kompetens och de pedagogiska instrument vi använder inom distansutbildning. På så vis bidrar du till att skapa goda förutsättningar för våra elever att lyckas.

I rollen utvecklar du befintliga kundrelationer, identifierar potentiella kunder och tar initiativ till olika nätverkande kundaktiviteter såsom olika sorters kundmöten, seminarier, konferenser, workshops mm. I rollen leder du två tjänsteansvariga, en för SFI och en för Komvux.

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande roll på ledningsnivå inom ett ledande utbildningsföretag med tillväxtfokus. Competens är en aktör som lyckats kombinera sitt historiska arv med en sund affärsmässighet – till nytta för individ och samhälle.

Tjänsten är placerad vid bolagets huvudkontor i centrala Stockholm. Resor inom landet ingår i tjänsten. Rollen rapporterar direkt till Competens Utbildningsdirektör och ingår i företagets ledningsgrupp. 

Vi söker

Vi söker dig med erfarenhet från en ledande roll inom skolutveckling, helst inom vuxenutbildningsområdet. Du har god inblick i relevanta styrdokument och skollagen. Du har erfarenhet av utveckling av kundrelationer, upphandlingsarbete och pedagogisk utveckling. Du har deltagit i digitaliseringsprojekt, gärna kopplat till både klassrums- och distansutbildning. Du har ett relevant nätverk inom kommun och myndighet. Du har högskoleutbildning.

Du är en affärs- och kvalitetsorienterad ledare med god förmåga att på ett lyhört, strukturerat och tydligt sätt engagera och skapa förtroende både inom verksamheten och externt. Du ser till helheten och har en lösningsorienterad inställning till utmaningar. Du är en initiativrik och driven visionär med förmåga att ta idéer hela vägen i mål. Du har en utmärkt kommunikativ förmåga och kan beskrivas som en duktig relationsbyggare. Du har ett genuint intresse av att arbeta nära verksamheten. Du är en god presentatör med mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Frågor och ansökan
I den här rekryteringen har Competens valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373.

Ansök senast 10 juni 2018 genom att maila ditt CV och ansökningsbrev. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb