Searcher / Headhunter till managementkonsultbolaget Cartina

Rekryterare
Cartina
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 maj 2018
Stängs
den 23 juni 2018
Kontakta
Andreas Klingensjö
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Searcher / Headhunter till managementkonsultbolag

Nu söker vi dig som vill arbeta med Cartinas strategiska kompetensförsörjning, att attrahera och rekrytera Cartinas nästa topptalanger. Bolaget grundades 2013 och är ett snabbväxande och innovativt Management Consulting bolag som är fokuserat på digital och hållbar strategi samt transformation. Du kommer sitta i trevliga lokaler mitt i Stockholm vid Norrmalmstorg och kommer välkomnas av en modern arbetsplats som ständigt arbetar med sin kultur och att utveckla sina idag drygt 50 medarbetare.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på deltid med start efter sommaren och tjänstgöringsgraden kommer vara individuellt anpassad efter överenskommelse mellan kandidat och kund.

Dina arbetsuppgifter:
Cartina befinner sig i en expansiv fas och har en ambitiös plan framåt. Du kommer ansvara för att searcha / headhunta Cartinas nästa managementkonsulter. Dina arbetsuppgifter blir att prospektera fram kandidater, genomföra search / headhunting över telefon. Vid match så koordinerar du mötet mellan kandidat och Cartinas nuvarande konsulter som fortsätter rekryterings- och onboardingprocessen. För att lyckas så bra som möjligt med uppdraget är det viktigt att du förstår Cartinas kultur, affär, mål, vision samt innehållet i de olika affärsområdena för att så träffsäkert som möjligt hitta och sen placera kandidaterna i rätt affärsområde.

Vad du har med dig sedan tidigare:
Vi tror att du har examen inom HR / PA. Du har arbetat några år med headhunting /search / rekrytering men har du erfarenhet av försäljning B2B / B2C är det också intressant. Det är meriterande om du har ett intresse för digitalisering och hållbarhet då det kommer bli av relevans för att du ska förstå vad du letar efter för typ av kandidater. Vi ser att du är en driven person som är självgående i arbetet att ta fram kandidater, samtidigt som du behöver vara kreativ i ditt sätt att arbeta för att få bästa möjliga effekt i ditt sökande. Det är viktigt att du är en kvalitetsmedveten person som är kritisk i ditt urval samtidigt som du förstås behöver se en talangs utvecklingspotential. Vi ser gärna att du är nyfiken och har en hunger att anskaffa dig ny kompetens samtidigt som du är en passionerad person som tar med dig energi till kontoret.

I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter att med tiden arbeta med allt bredare HR-utmaningar i bolaget.

Vi tror att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Så ansöker du
Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Andreas Klingensjö på 076 647 16 48

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för kandidater som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi, Bank & Finans samt HR.  SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb