Preem Partner Umeå

Rekryterare
Preem AB
Plats
Umeå
Annonserat
den 30 maj 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Ref:
SE-13132
Kontakta
Ulf Hillstedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Bli din egen, med hjälp av oss

Vill du bli din egen chef med egen anställd personal och få fullt ansvar för försäljning och lönsamhet? Du blir samtidigt en del av Preems butikskoncept och har fullt stöd av oss i din nya roll som Preem Partner och egen företagare. Med nära kontakt och personliga möten kommer du att få stark uppbackning när det gäller marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö samt utbildning.

Just nu söker vi efter dig som vill bli Preem Partner på vår Preemstation på Vallmovägen i Umeå.

Är du vår Preem Partner i Umeå?

Som Preem Partner ska du trivas i en utåtriktad roll, där service och nöjda kunder är viktiga ledord. Med erfarenhet från bensinbolag, detaljhandel eller annan närliggande verksamhet har du dessutom redan insikten att det behövs både kunskap, samarbete och kundvård för att lyckas.

Hela annonsen finner du på www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13132).

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) märkt med senast den 30 juni 2018. Eventuella frågor besvaras av Ulf Hillstedt på Mercuri Urval 0725-547242.

Om företaget
Preem AB är Sveriges största drivmedelsföretag och en av Sveriges största exportörer. Preems raffinaderisystem med raffinaderier i Lysekil och Göteborg räknas till det modernaste och mest miljöeffektiva i Europa. Hälften av alla raffinerade produkter som säljs i Sverige produceras av Preem. Preem har också ett rikstäckande nät med 520 drivmedelsanläggningar för privatbilister och yrkestrafik. Preem omsatte 66 miljarder SEK under 2015 och koncernen sysselsätter drygt 3000 personer inkluderat partners och återförsäljare. Av dessa är drygt 1300 egna anställda varav 850 arbetar vid raffinaderierna i Göteborg och Lysekil
. Besök gärna www.preem.se