Team Manager till AWA Sweden AB

Rekryterare
Awa AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 juni 2018
Stängs
den 16 juni 2018
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Team Manager för AWA:s ChemMech team rapporterar du till regionchef och ingår i den regionala ledningsgruppen. Du har ansvar för personal, försäljning och resultatet inom ditt område där fokus ligger på att utveckla nya och befintliga kunder, rekrytera personal, öka försäljningen och kundnöjdheten samt leda teamet med nio medarbetare till fortsatt framgång. Du är duktig på att delegera så att alla får ta eget ansvar och du arbetar långsiktigt med rekrytering och kompetensutveckling där du även har stöd av interna personalfunktioner. Det är också viktigt att bibehålla och utveckla samarbetet i gruppen och med andra team/kontor.

Som Team Manager arbetar du samtidigt aktivt som patentkonsult. Även om du tillhör AWA:s Chem/Mech-team (dvs. kemi och mekanik), så får du möjlighet att arbeta inom flera teknikområden, med både mindre och större kunder i Sverige och internationellt. Det finns också möjlighet att arbeta med erfarna och framgångsrika processjurister på kontoret, mot AWA:s kontor i Europa och Asien och med affärsområdet AWA Strategy, som också finns i Göteborg. Eftersom du kommer vara en förebild för dina kollegor är det viktigt att du delar våra kärnvärden som är: mod, öppenhet och passion. Tjänsten är placerad på AWA:s kontor mitt i centrala Göteborg.

Vi ser gärna att du är civilingenjör inom teknisk fysik, maskinteknik, kemiteknik eller liknande med minst 3 års erfarenhet från arbete som patentkonsult eller med IP-frågor på något större bolag. Du har stor förståelse för tjänsteförsäljning och vad som driver affärerna. Du är driven och ambitiös och vill ta nästa steg i karriären med eget personalansvar, men det är inget krav att du har haft det tidigare. Som person är du utåtriktad, social, prestigelös och strukturerad. Som ledare är du coachande, motiverande och en lagspelare. Meriterande är om du är European Patent Attorney (EPA).

Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev via www.maquire.se senast den 17 juni. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Ågren, 0735-19 40 50, daniel.agren@maquire.se eller Åse Torbjär Granath, 0763-38 87 97.

Om oss
Med 659,5 miljoner i omsättning (2017), 300 anställda och 3 600 kunder i 60 länder är AWA (fd. Awapatent) ett av de ledande IP-konsultbolagen (immaterialrätt) med verksamhet i både Europa och Asien. Verksamheten består av 16 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina med huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 1897 och är personalägt. AWA är en fullservicebyrå med tjänster inom alla IP-områden såsom patentskydd, varumärkes- och designskydd samt upphovsrätt.  Av bolagets ca 300 medarbetare är ca 120 patentkonsulter, 40 jurister och 20 andra IP-experter. AWA arbetar mot de flesta branscher och har som mål är att vara den bästa och självklara arbetsgivaren för den som vill arbeta med IP. Läs mer om AWA på www.awa.se

Liknande jobb

Liknande jobb