Junior kommunikatör till Finansinspektionens kommunikationsstab

Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 20 juli 2018
Kontakta
Annika Zervens
Kategori
Information / PR
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Som junior kommunikatör vid staben Kommunikation arbetar du med att bistå vid kommunikationsinsatser, såväl planering som genomförande. Rollen innebär att avlasta de mer seniora kommunikatörerna med fotografering och bildbehandling, publicering på intranät, presentationsmaterial samt enklare projektledning av kommunikationsinsatser.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av kommunikationsarbete, gärna på en myndighet eller inom finansbranschen. Arbetet förutsätter att du har goda kunskaper i Office och Photoshop och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser helst att du har någon form av kommunikatörsutbildning. Kunskaper i Sharepoint och Episerver är meriterande.

Som person är du självgående, uthållig och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du är strukturerad, tar initiativ och arbetar aktivt för att överkomma hinder samt bidrar med gott samarbete.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta kommunikationschef Annika Zervens på 08-408 982 20 eller biträdande kommunikationschef Victoria Ericsson på 08-408 981 27.

Tjänsten är ett vikariat från och med den 1 augusti 2018 till och med den 31 juli 2019.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 20 juni 2018. Rekryteringsprocessen bedrivs fortlöpande och arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

Om oss
FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!