Utvecklare till digital och affärsmässig vidareutveckling av Jämtkraft

Rekryterare
Jämtkraft AB
Plats
Östersund
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Henrik Risemark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

jämtland annons
Sökes — utvecklare till digital och affärsmässig vidareutveckling av energilösningar

Finnes —IT-hungrig energibransch med högt i tak för innovativa lösningar

El är som luft. Ingen ser den men alla behöver den. Varför bry sig? Därför att energibranschen är den sektor där den digitala utvecklingen kanske går som allra snabbast och där du kan göra stor skillnad. Digitalisering, ny teknik, klimathot och nya kundbehov innebär en energibransch i total förändring. Kundens inflytande på företagens affärsmodeller, marknads- och säljstrategier blir allt större samtidigt som medarbetarnas behov av funktionella, välfungerande verktyg ökar. Energibolagen som vi känner dem idag är sannolikt inte de samma som morgondagens. Vill du vara med och utveckla framtidens tjänster och energibolag är du varmt välkommen att  jobba med oss.

Vi söker fem personer som vill jobba med vår digitala och affärsmässiga utveckling. Samtliga tjänster är heltid och tillsvidaretjänster i Östersund med tillträde så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Vi har löpande urval för intervjuer vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Senast den 19 augusti ska ansökan och CV vara oss tillhanda.

Har du frågor? Slå en signal eller mejla rekryterande chef direkt. Henrik Risemark, chef Affärsstöd Utveckling, 073-089 36 86, henrik.risemark@jamtkraft.se

Fackliga företrädare:
SEKO, Peter Martinsson, 063-14 93 95
Saco, Mikael Eklund 063-14 92 51
Unionen, Michael Häggmark 063-14 91 02

Om oss
Jämtkraft är ett energibolag med ryggraden i Jämtland och Norden som marknad. Vi hämtar vår drivkraft i naturen omkring oss; rika skogar, friska vindar, kraftfulla forsar och solen. Och vi arbetar för att omvandla kraften från de förnybara energikällorna till hållbar el.