Teknisk Säljare till Mekanex

Plats
Sollentuna
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 14 juli 2018
Ref:
SE-13166
Kontakta
Staffan Franzén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Din bakgrund: Du är eller vill bli en framgångsrik industrisäljare som hjälper dina kunder att lösa tekniska problem. Du har minst teknisk gymnasieutbildning med några års arbetslivserfarenhet eller en ingenjörsexamen. Du måste ha en stark vilja att göra affärer och bygga nya affärsrelationer inom den svenska industrin. Teknisk förståelse och klurighet värdesätts högt då produkterna vi säljer har en hög tekniknivå och försäljningen främst sker hos konstruktörer. Du bör ha möjlighet att kunna resa under en del av din arbetstid och trivs med ett arbeta där du själv har möjlighet att påverka ditt resultat.

Din utmaning: Du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder. Detta innebär planering, genomförande och uppföljning av kundbesök och mässor. Du kommer att driva projekt själv och tillsammans med våra produktansvariga.

Vi erbjuder: Ett bra arbetsklimat där vi ställer upp och hjälper varandra. Vi är ett företag där alla får mycket eget ansvar och möjlighet att utvecklas samtidigt som lagarbete uppmuntras. Du får också möjlighet att själv utvecklas och lära dig olika typer av tekniska applikationer samt få en god inblick i svensk industri.

Besök gärna vår hemsida www.mekanex.se. Välkommen att skicka in din ansökan, med brev och CV, via jobb@mekanex.se snarast då vi tillämpar löpande urval. Eventuella frågor besvaras av Staffan Franzén, tel 0708-428668.

Om företaget
Mekanex Maskin AB är ett agenturföretag med en omsättning på 45 Mkr och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Baltikum. Vi marknadsför komponenter och lösningar inom transmissioner, linjära rörelser samt mindre elmotorer. Våra kunder är företag som utvecklar och tillverkar system inom industriautomation. Vi har idag 15 medarbetare i Sverige med kontor och lager i Sollentuna. Vi ser stora möjligheter till tillväxt och önskar därför bli fler.