VP Sweden Industrial & Office Division till Volvo Group Real Estate

Plats
Göteborg
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Volvo Group Real Estate är en integrerad funktion i Volvokoncernen med strategiskt och operativt ansvar för koncernens fastigheter, anläggningar samt förvaltning. VGRE ansvarar för hela livscykeln från förvärv till avyttring och optimerar användningen och värdet av Volvokoncernens anläggningar, ägda och hyrda. VGRE agerar som ett kompetenscentrum som genererar stordriftsfördelar inom fastighetsaffären. Vi är cirka 350 anställda som stödjer Volvo Group i 60 länder världen över. Vårt fastighetsfotavtryck består av cirka 1000 lokaliteter, både hyrda och ägda. Vi hanterar alla typer av fastigheter: återförsäljare, verkstäder, kontor, lager, produktionsanläggningar mm.

Den aktuella rollen innebär ansvar för Volvokoncernens egna och hyrda industri- och kontorsfastigheter I Sverige, som utgör en av fem divisioner inom Volvo Group Real Estate. Huvudkontoret med ledningsfunktioner är beläget i Lindholmen Science Park, Göteborg. Personalansvaret omfattar 7 direktrapporterande i Göteborg, Skövde, Eskilstuna respektive Umeå och totalt ca 60 personer på ett 10-tal orter i roller som facility managers, property managers, projektledare etc. Du rapporterar till Cecilia Persson, SVP för Volvo Group Real Estate och ingår i Real Estate Management Team.

Fokus blir att utveckla leveransen för att stödja strategier i divisioner och affärsområden i Volvo Group och bli den bästa supportfunktionen genom att alltid ligga steget före och ha ett nära samarbete med kollegor och interna kunder. Du har ett dagligt operationellt ansvar, leder och motiverar ditt team till proaktivt ansvar och driver förbättringsarbete för kostnadseffektivitet och servicekvalitet.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledande befattning från fastighetsförvaltning, bygg eller facility management och som är civilingenjör eller motsvarande. Du har stort intresse och erfarenhet av ledarskap, skapa teamkänsla och att leda ledare samt är van att driva systematiskt förändringsarbete t ex genom Lean eller liknande. Din kommunikationsförmåga är avgörande för dialog/förhandling med kunder likaväl som för ledarskap och återkoppling. Du uttrycker dig obehindrat och formulerar dig väl, på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du kundfokuserad, resultatinriktad och handlingskraftig. Andra viktiga drag är affärsmässighet, lösningsorienterad och att du har integritet.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 12 augusti. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50.