Sales Manager till Hano

Rekryterare
Hano AS
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 juni 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Ref:
SE-13150
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en Sales Manager till Hano AS att sälja webbaserade boknings-, journal-, kassa och redovisningssystem till företag inom hälsa, sport, uthyrning, skönhet och wellness.

Som Sales Manger har du stort inflytande på expansionen på den svenska marknaden. Du bearbetar strategiskt och systematiskt nya kunder samtidigt som du utvecklar affärerna med befintliga kunder och självständigt ansvarar för hela säljprocessen av företagets webbaserade bokningstjänster och kassatjänster B2B.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat;

  • Aktivt hitta nya affärsmöjligheter och bygga relationer med naprapater och andra typer av terapeuter i Sverige

  • Aktivt bearbeta leads på befintliga och nya kunder och marknader

  • Delta på mässor och seminarer

  • Svara på anbud från potensiella kunder och skapa offerter.

  • Bedriva kampanjförsäljning  

  • Bidra aktivt till att uppdatera Hano's webbplats och profilera sig i sociala medier

  • Utför demos av systemet via telefon och webb

  • Ansvar för hela säljprocessen från prospektering, boka och genomföra säljmöte, till avslut och kontraktskrivning om licensavtal.

  • Tillsammans med kunden, schemalägga installering och utbildning (utbildning sker via kundservice i Norge)

  • Försäljning sker främst via telefon

Vi söker dig med erfarenhet och bra trackrecord inom försäljning av webbaserade tjänster och med fördel exempelvis boknings eller kassatjänster till små och medelstora företag. Erfarenhet eller kunskap inom branscher såsom naprapat, osteopat och wellness är meriterande. Vi tror även att du har goda kunskaper av att används sociala medier som kanal för marknadsföring och försäljning. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Du är placerad i Stockholm med utgångspunkt i hemmakontor och förväntas arbeta självständigt med stöd från HQ i Oslo.

Du erbjuds en flexibel och utveckland tjänst inom försäljning med kompetenta medarbetare i ett företag med framåtanda och drivs av entreprenörskap.

Välkommen att skicka in CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref SE- 13150) senast 27 augusti. Vi utvärderar ansökningarna löpande. Vid eventuella frågor kontakta Magnus Wigernäs, konsult på Mercuri Urval på 070 928 26 66 alt magnus.wigernas@mercuriurval.com.

Om företaget
Hano AS utvecklar och säljer webbaserade boknings-, journal- och kassaregister till företag inom hälsa, sport, kommuner, uthyrning, skönhet och wellness. Idag har de 3000 företagskunder i Norge med cirka 12000 användare som använder systemet både nationellt och internationellt och anses vara Norges största leverantör av sådana system.

Hano AS har 17 anställda, god ekonomi och stora tillväxtplaner för de närmaste åren. Företaget kommer att vara ett mycket spännande arbetsplats, med många möjligheter till individuell utmaning och utveckling. Huvudkontoret är beläget på Billingstad i Asker utanför Oslo.