Projektledare Anläggning/Infrastruktur till Stena

Rekryterare
Stena Renewable
Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 juni 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Kontakta
Martin Dahlberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

deFörutsättningar för att bygga vindkraft är bättre än på länge och framtidsutsikterna är goda. Stena Renewable avser investera mångmiljardbelopp i större vindkraftparker framgent.

För att förverkliga dessa ambitioner söker vi nu en erfaren projektledare med erfarenhet från anläggnings- och infrastrukturområdet som kan driva projekt genom hela processen från tillståndshantering till byggnation. Fokus under de närmaste åren kommer vara byggnation efter flera år av förberedande arbete.

Stena Renewable är en utpräglad beställarorganisation med många externa kontakter vilket innebär att arbetet som projektledare innebär många kontakter med myndigheter, kommuner, närboende, markägare, konsulter, entreprenörer och andra intressenter. Som Projektledare kommer du bland annat att ansvara för koordinering av tillståndshanteringen i våra projekt som i mångt och mycket styrs av miljöbalken. Upphandling och styrning av konsulter och entreprenörer som verkar i våra projekt är också en stor del av ditt arbete.

Stena Renewable är till antalet anställda ett relativt litet bolag med hög teamkänsla där vi hjälps åt och har högt till tak. Inom Stenasfären tillämpas ett decentraliserat affärsmannaskap vilket medför att du får ett stort ansvar för dina projekt. Flera projekt kommer att drivas parallellt. 

Vi söker dig med ingenjörsbakgrund eller motsvarande och som har erfarenhet av att driva komplexa projekt inom samhällsbyggnadsområdet i någon form. Du är van att arbeta och koordinera flera parallella projekt med långa löptider. Din bakgrund kan vara från anläggning, samhällsbyggnad, infrastruktur, entreprenad, fastighet eller lantmäteri. Som person är du affärsmässig, drivande, stresstålig, kommunikativ och en problemlösare. Du är lyhörd och kan agera självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta och vill ta ansvar.

Du erbjuds en ansvarsfull roll med stor möjlighet att påverka och bidra till resultat, i ett spännande företag som ligger i tiden. Det är tydligt att vindkraft gör skillnad i den stora energiomställning som vi står inför och du kan bli en del av den resan. Läs gärna mer om oss och se vilka vi är på stenarenewable.se. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.jerrie.se. Sista dag för ansökan är 12 augusti. Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Dahlberg 0763-17 07 41 eller Pierre Sander på 0763-41 34 11.

Stena Renewable är en del av den pågående och framtida energiomställningen mot en klimatvänlig energiproduktion. Vi investerar i vindkraft för att det är nödvändigt, effektivt och miljövänligt. Vi projekterar, bygger och förvaltar våra vindkraftparker för ett långsiktigt ägande. Bolaget driver i dag 96 vindkraftverk som producerar energi motsvarande Malmö stads konsumtion av hushållsel och vi fortsätter vår expansion.