Residual Value Manager till Volkswagen Finans

Rekryterare
Volkswagen Finans
Plats
Södertälje
Annonserat
den 27 juni 2018
Stängs
den 11 augusti 2018
Kontakta
Marie Källström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu affärsdriven Residual Value Manager med stort intresse för bilar.

Arbetsbeskrivning
I din roll kommer du främst arbeta med analyser av bilmarknaden och beräkningar av restvärden.  Du kommer bidra med att utveckla prissättningen av begagnade bilar och re-marketing och bistå verksamheten med rådgivning avseende restvärde på bilar.

I rollen ingår även:

  • Förbereda presentationer och leda möten med VFS restvärdeskommitté
  • Analysera affärsförslag för att optimera vinst och mitigera risker
  • Vårda och utveckla relationer med  VW gruppens varumärken samt externa parter
  • Vara "back up" för övriga roller inom Asset Management teamet

Vem är du?
Vi söker dig med högskolexamen och 3–5 års erfarenhet av restvärdessättning och hantering av op. leasing produkter. Du är en strukturerad och lösningsorienterad person med god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Excel, SQL eller liknande.

Som person söker vi dig med driv och stor analytisk förmåga. Du är en strukturerad, noggrann och lösningsorienterad person. Du har en god samarbetsförmåga och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information till övriga verksamheten. Du ska också vara beredd på att resor inom Europa  förekommer.

Du erbjuds
På Volkswagen erbjuds du en spännande roll i en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor beläget i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen. Parkeringsplatser finns.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, tel. 070-751 9343 eller marie.kallstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

Start
Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Område:
Södertälje
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Marie Källström

Om verksamheten
​Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 35 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av 214 000 ­ finansavtal, 159 000 serviceavtal och över 193 000 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka på 180 anställda växer för varje år. Under det gemensamma varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, org. nr 556944–2253, försäkring genom IF Skadeförsäkring AB (publ), org. nr 516401-8102 och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ) org. nr 556258-8904, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. Globalt hanterar Volkswagen Financial Services cirka 19,7 miljoner kontrakt, har över 15 770 medarbetare och 186,9 miljarder euro i totala tillgångar.