VD/koncernchef Förvaltnings AB till Framtiden

Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 juni 2018
Stängs
den 13 augusti 2018
Kontakta
Karin Rudhag
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

”Vill du driva och utveckla Sveriges Största allmännytta?”

Som VD för Sveriges största allmännytta ansvarar och leder du Framtidenkoncernen genom ett medvetet och aktivt agerande. Koncernen ska vara en strategisk aktör i syfte att stärka Göteborgs stadsutveckling och för en tryggare och bättre sammanhållen stad.
Du utvecklar moderbolagets roll och tar tillvara de stora synergier som finns inom koncernen genom ett helhetstänkande i stadsbyggandet och i nära samverkan med andra aktörer inom och utom Göteborgs stad.
Du ska tillsammans med Framtiden Byggutveckling och koncernens dotterbolag bidra till en kraftig ökad bostadsproduktion samt motverka utanförskap och segregation särskilt i koncernens sex utvecklingsområden.
Du kvalitetssäkrar och säkerställer så att intern styrning och kontroll uppfylls och att ägardirektivet följs samt lägger särskild vikt vid de sociala och ekonomiska frågorna.
Du har erfarenhet av att leda en komplex organisation på en strategisk nivå och tänker innovativt.
Du har en relevant högskoleutbildning för uppdraget. Tillsammans med medarbetarna i koncernens bolag utvecklar du en stark koncernkänsla för att uppnå målen genom affärsmässig samhällsnytta.
Ditt ledarskap är tydligt, öppet och kommunikativt och du har förmågan att prioritera och delegera.
Du är strategisk och analytisk med god förmåga att se till helheten men också människan bakom beslutet. Som person är du ärlig, trygg och orädd med hög integritet.
Du är också lyhörd, ödmjuk med stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Du drivs av stort engagemang för uppdraget och har stort utvecklings- och leveransfokus!

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid 
Antal tjänster: 1 
Anställningsform: Tillsvidareanställning, avtal för förvaltnings- och bolagschefer i Göteborgs Stad
Tillträde efter överenskommelse 

INTRESSEANMÄLAN
Formell ansökan till tjänsten registrerar du via http://www.offentligajobb.se senast den 13 augusti 2018. Vid denna rekrytering samarbetar vi med Source. Om du vill göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta via SOURCE hemsida http://www.source-executive.se. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704–140010, karin.rudhag@source-executive.se eller Sofia Rasmusson, 0705-080328, sofia.rasmusson@source-executive.se.