Redovisningsekonom till Ambea

Rekryterare
Ambea
Plats
Solna
Annonserat
den 28 juni 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Kontakta
Oskar Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Ambea söker vi nu en driven och kompetent redovisningsekonom. Du har praktisk erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning samt bokslutsarbete, gärna från större bolag med komplex struktur.

Du är civilekonom med 2-3 års erfarenhet. Dina Excel-kunskaper är goda och du har intresse för system. Du är van och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med höga krav, där samarbetsförmåga och prestigelöshet är nyckelord.
Rollen är placerad i Solna, ingår i en avdelning (redovisning samt koncernredovisning) om ca 13 personer och rapporterar till Koncernredovisningschefen för Ambea.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bolagsansvar för minst 5 bolag
- Löpande bokslutsarbete innebärande avstämningar av balanskonto, kontroll av periodiseringar samt registrering av bokföringsordrar 
- Månads- och årsbokslutsrapportering
- Support mot verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar
- Delaktighet i utveckling gällande processer, rutiner och samarbete med övriga avdelningar

Om oss
Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom företagsgruppen erbjuder de boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har över 450 enheter och 14 000 medarbetare i Sverige och Norge. Deras vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. För mer information se www.ambea.se