Business controller för längre uppdrag till SJR

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 juni 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Business controller för längre uppdrag
 

SJR söker en Business controller för ett uppdrag mellan augusti-september och minst sex månader. Konsultföretaget har kontor i centrala Göteborg, det ingår en del resor i tjänsten så det krävs att du har körkort. 

Rollen
Du kommer ingå i ett controller team och rapporterar till controllerchefen.

 Arbetsuppgifter:

  • Uppföljning och analys av resultat
  • Månadsbokslut
  • Prognosarbete
  • Stötta organisationen i ekonomifrågor

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad civilekonom ett motsvarande. Du har några års erfarenhet som business controller. Du har mycket god analytisk förmåga och är kommunikativ. Har du erfarenhet ifrån producerande bolag så är det meriterande. 

Ansök
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76 vid eventuella frågor. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.