Företagssäljare Sakförsäkring till Länsförsäkringar

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Måns Hulterström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med på resan att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag? Är du en person som brinner för att skapa nya och utveckla befintliga affärsrelationer? Sök då detta jobb! 

Affärsområde Företags ambition är att växa genom att ta fram helhetserbjudanden som flyttar företagaren i Stockholm till ett bättre läge efter varje rådgivning. Vi har genomgått en större omstrukturering och är nu i ett läge med god lönsamhet och investeringsvilja för framtiden. Vi är en enhet med snabba beslutsvägar och närhet till våra kunder som samtliga finns i Stockholmsområdet. 

Arbetet 
Du kommer ingå i en grupp med 12 kollegor där alla arbetar som utesäljare i Stockholmsområdet med kundansvar för företagskunder inom sak - och motorförsäkring. Vi lägger stor vikt på att skapa nya kundrelationer och etablera goda relationer genom fysiska möten.  

Du får ansvar för en befintlig kundstock, med sak- och motorförsäkring, i det övre segmentet av medelstora bolag. Huvudfokuset av ditt uppdrag blir att växa och förvalta din kundportfölj med stöd av Länsförsäkringars välkända varumärke och befintliga breda kundbaser inom liv- & pensionsförsäkring samt bank. Du kommer vara del av ett team som är i en expansiv fas där vi löpande gör investeringar för att stärka vårt erbjudande i Stockholms företagsmarknad. Du kommer uppleva Länsförsäkringar Stockholms styrka genom hög lokala närvaro samt det faktum att vi är kundägda och inte styrs mot maximal lönsamhet med kortsiktiga vinster.

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som: 

• Har minst 3 års erfarenhet från försäljning av företag sak- och motorförsäkring 

• Brinner för försäljning och att etablera starka kundrelationer  

• Har mycket god förmåga att identifiera, strukturera och göra avslut på affärsmöjligheter 

• Har god förmåga att etablera planer och aktiviteter för att leverera på uppsatta mål  

• Har god förmåga att arbeta självständigt och även trivs med att samarbeta med kollegor för att uppnå gemensamma mål 

• Har körkort, behörighet B 

Vi hoppas komma i kontakt med dig som känner igen dig i rollbeskrivningen, så att vi närmare får presentera Länsförsäkringar Stockholm som arbetsgivare samt vad vi kan erbjuda som eventuell framtida karriärväg inom vårt väletablerade Franchisekoncept. 

Vi har huvudkontor i Frösunda och ytterligare ett försäljningskontor i Stockholm vid Globen. Du rapporterar till Försäljningschef Företag Sak & Lantbruk. 

Information och ansökan 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Måns Hulterström (tel. 08-562 830 86) fram till 17 augusti och därefter Nicklas Grund (tel. 070-547 63 71), Försäljningschef Sak & Lantbruk. Facklig representant för FTF är Jesper Merbom (tel. 08-562 848 04). 

Sista ansökningsdag är den 31 augusti.  

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.