Affärsutvecklare till Contaplus i Göteborg

Rekryterare
A-Finance
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 juli 2018
Stängs
den 15 augusti 2018
Kontakta
Fredrik Paulsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med dryga femton år på marknaden är vi idag ett av Västsveriges ledande rekryteringsföretag specialiserade inom ekonomi och finans. Vi söker nu en engagerad och driven Affärsutvecklare som vill vara delaktig i en offensiv tillväxtsatsning.

Arbetsbeskrivning
Förutom erfarenheter inom ekonomi/finansområdet, B2B-försäljning och en god förståelse för våra kunders behov och verksamheter, finns det några saker vi ser som framgångsfaktorer.

Ett stöttande team med gemensamma mål…
Vi tror på stort eget driv och personlig ansvarskänsla hos varje medarbetare. Vi som jobbar på Contaplus delar ett genuint engagemang för våra kunder och de aktuella uppdragen. Vi arbetar tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom har vi betydligt roligare på jobbet! Om det här är lika självklart för dig som för oss ska du läsa vidare.

Du kommer att ansvara för nykundsförsäljning samt utveckling av etablerade kunder, vilket innebär att du kommer genomföra kundbesök och bygga relationer med nya samt befintliga kunder. Stort fokus kommer vara tillväxt och att bredda vårt kunderbjudande. Det är viktigt att du är nyfiken och att kan sätta dig in i och förstå olika organisationer, roller och företagskulturer.

Vi söker en erfaren kollega som vill bidra med sina kunskaper till teamet och våra samarbetspartners. Om du har en bakgrund som säljare, rekryterare, ekonom, ledare eller annan relevant erfarenhet spelar mindre roll. Oavsett vad drivs du av försäljning, du är affärsmässig, har ett stort eget driv och en positiv attityd som bidrar till en god stämning omkring dig.

… i en stimulerande miljö
Vi huserar i nya och trevliga lokaler, i hjärtat av Göteborg. För oss är det viktigt att alla medarbetare vill vara med och påverka samt inspirera till utveckling. Vi erbjuder en professionell arbetsplats i en prestigelös atmosfär, med det uttalade målet att man ska må bra på sin arbetsplats!

Känner du att vår verksamhet och våra värderingar tilltalar dig? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss!

Ansökan
Nyfiken på att få veta mer?
Sedan april 2018 är vi en del av Palm & Partners Gruppen. För mer information om oss, tjänsten och bolaget är du välkommen att kontakta Fredrik Paulsson på 0732-002860.

Varmt välkommen in med din ansökan (CV och personlig brev). Ansökan sker via vår hemsida www.contaplus.se. 

Kontakt
Fredrik Paulsson, fredrik.paulsson@palmpartners.se, 0732002860