Country Sales Manager, Sweden

Rekryterare
Nordlux Group
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Ref:
SE-13220
Kontakta
Helena Stenlund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nordlux Group är inne i en expansiv fas och behöver därför stärka företagets säljorganisation på den svenska marknaden.

Därför rekryterar man nu en Country Sales Manager med fokus på att skapa tillväxt genom att stärka och utveckla befintliga kundrelationer, skapa nya affärer, leda säljorganisationen och skapa tillväxt på den svenska marknaden.

Försäljningschefen kommer att arbeta operativt med försäljning men även ansvara för att förstärka Nordlux närvaro ytterligare på den svenska marknaden genom strategisk affärsutveckling och genom sin dynamiska och framgångsrika säljkår. Som säljchef kommer du att fokusera på att bygga långsiktiga relationer till framtida och nuvarande kunder med fokus på DIY marknaden, samt att själv och tillsammans med övriga säljare driva och slutföra affärer.

Vidare är du ansvarig för budgetering, kampanjarbete och förhandlingar om samarbetsavtal med stora svenska kunder i nära samarbete med den nordiska försäljningschefen. Du kommer vara involverad i och ge input till produktutveckling.

I Sverige har Nordlux 4 anställda, som alla utgår från hemmet.

För att lyckas i rollen vill vi att du är en dedikerad säljare som är passionerad och drivs av att skapa bra och långsiktiga relationer med kunderna. Du har ett proaktivt arbetssätt för att skapa ytterligare tillväxt på den svenska marknaden i enlighet med våra strategiska mål. Du är uthållig och har ett starkt fokus på målet. Vi vill ha en aktiv och mycket engagerad Säljchef som trivs med att arbeta med kunder och anställda och med kollegor över nationsgränser och kulturer.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du:

  • Har minst 5 års erfarenhet av försäljning

  • Har erfarenhet av och är dokumenterat framgångsrik inom försäljning från DIY (do-it-yourself) marknaden i Sverige

  • Har arbetat aktivt med upphandling, förhandlingar och samarbetsavtal

  • Har minst gymnasieexamen (Akademisk examen är meriterande)

  • Är flytande i Svenska och Engelska i tal och skrift

  • Har ledarskapserfarenhet och kompetens att leda och motivera

Meriterande är om du har arbetat som Key Account Manager inom detaljhandeln. Har du arbetat inom belysningsbranschen är detta en fördel.

Vårt erbjudande: 
Ett spännande jobb i en professionell och rolig arbetsmiljö med ett informellt och konstruktivt tillvägagångssätt, där beslutsfattandet är kort och opolitiskt. En dynamisk och direkt kommunikationsform i en position där du självständigt organiserar ditt vardagsliv. Du kommer att vara en del av ett tillväxtinriktat företag och du bör vara flexibel inför arbetsuppgifter och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Vänligen ansök via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13220) senast den 19 augusti, 2018.

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Helena Stenlund, konsult på Mercuri Urval via helena.stenlund@mercuriurval.com, Tel 08-50645005.