Försäljningsansvarig till Fassi

Rekryterare
Fassi
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 juli 2018
Stängs
den 22 augusti 2018
Kontakta
Mia Roos
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som försäljningsansvarig har du personalansvar för två medarbetare på säljavdelningen och rapporterar till VD. Du lägger stort fokus på att utveckla säljorganisationen genom att skapa struktur, utveckla processer och bygga kultur vidare från Fassis nuläge. Målsättningen är att stärka varumärket och ta fler marknadsandelar. På ett metodiskt sätt strävar du efter ökat samarbete inom gruppen där ni under din ledning tar fram säljstrategier för marknadsbearbetning, t ex segmentering av marknad och kundgrupper. Du tar fram nyckeltal och rutiner för rapportering. Idag används Pyramid som CRM-system och det blir ditt ansvar att sätta standard för användning och uppföljning. Du coachar och stöttar säljteamet i frågeställningar från kunder och i större upphandlingar och förhandlingar. Likaväl driver du egen försäljning där du och gruppen tillsammans stärker återförsäljarledet och du är den som planerar och arrangerar mässor.

Vi söker dig med erfarenhet från teknisk försäljning till industrin och det är meriterande om du har erfarenhet av tyngre fordon, kranar och/eller påbyggnad sedan tidigare. Du bygger långsiktiga relationer och är van att leda i förändring, bygga struktur och arbeta fram och implementera rutiner. Ditt ledarskap kännetecknas av stark vilja att leverera resultat genom andra, du är tydlig och du har lätt att få andra med dig. Du talar och skriver engelska obehindrat och din IT-mognad är hög. Vi söker dig som brinner för att organisera, är noggrann och hittar effektiva lösningar. Du är utvecklingsorienterad, utåtriktad och har högt engagemang.

I den här rekryteringen samarbetar Fassi med Maquire. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 22 augusti. Vid frågor, kontakta Mia Roos på 0723-28 22 53. Under perioden 11 juli till 13 augusti är det begränsad tillgänglighet att få svar på frågor.

Om oss
Italienska FASSI GRU är en av världens största tillverkare av kranar för lastbilar, marin och stationärt bruk, med marknadens bredaste sortiment av kranar från 1 till 215 ton. Sedan 1992 finns Fassi i Sverige med huvudkontor i Göteborg. Fassi Sverige är idag en komplett lastbilspåbyggare som erbjuder egentillverkade och monterade lastbilspåbyggnader, som är unika efter kundens behov. Förmågan att erbjuda helhetslösningar från idé till färdig produkt och att skräddarsy produkter är en av deras paradgrenar. Med finurlighet väger de standard mot speciallösningar för ett ändamålsenligt och kostnadseffektivt resultat.

I Göteborg erbjuds både påbyggnad och service, i Malmö finns en serviceverkstad och i Vänersborg finns ytterligare en anläggning för tillverkning och påbyggnad. I övriga delar av landet arbetar Fassi med en rad pålitliga servicepartners. Fassi omsätter ca 130 mkr och har 53 anställda. Läs gärna mer på: www.fassi.se