Operations Manager till Jensen Sweden

Rekryterare
Jensen
Plats
Borås
Annonserat
den 10 juli 2018
Stängs
den 9 augusti 2018
Kontakta
Christina Fredriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en Operations Manager med ansvar för inköp, produktionsplanering och produktion till JENSEN Sweden AB med placering i Viared, Borås.

Som Operations Manager rapporterar du till VD för JENSEN Sweden och ingår i ledningsgruppen. Du samarbetar också nära andra funktioner inom koncernen och du har internationella kontakter med såväl kollegor som externa kunder och leverantörer.

Du ansvarar för inköp, produktionsplanering och produktion som omfattar 25 medarbetare med två gruppchefer. JENSEN Sweden har under de senaste åren påbörjat utvecklingen med LEAN och det övergripande uppdraget är att fortsätta utveckla inköps- och produktions-organisationen med kostnadseffektivitet och kvalitet i fokus. Företaget är i en fas där man ser över hela sitt produktionsflöde och materialhantering och du kommer att ges stora möjligheter att påverka denna utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Tillsammans med övriga ledningen utveckla, kommunicera och implementera företagets strategier, mål och prioriterade aktiviteter
  • Leda teamen för inköp, produktionsplanering och produktion för kostnadseffektiva leveranser på rätt tid
  • Säkerställa standarder för produktkvalitet, utrustning och verktyg samt ansvar för att kostnadseffektiv teknologi används för att maximera produktionen.
  • Övergripande ansvar för inköpsprocess och koordinering av material och resurser
  • Ansvara för relationer, avtal och förhandlingar med strategiska leverantörer
  • Säker arbetsmiljö
  • Rekrytera, utbilda, motivera och utveckla personal

Vi söker dig med högskoleutbildning och minst 3 års erfarenhet i en ledande befattning inom operations/supply chain och med erfarenhet av att implementera LEAN. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Som person är du handlingskraftig och resultatorienterad och du trivs i en ledande roll där du får utveckla både verksamhet och människor.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 15 augusti på maquire.se. Frågor besvaras från 6 augusti av Christina Fredriksson 0702-71 51 40 eller Åse Torbjär Granath 0763-38 87 97.

Om oss
JENSEN-GROUP är en utvald leverantör till industriella tvätterier över hela världen som förser sina kunder med kostnadseffektiv textilservice. Vi har nått en stark position på marknaden genom att med bred expertis designa och leverera hållbara lösningar, allt från fristående maskiner till kompletta och integrerade system. Erbjudandet växer ständigt genom utveckling av miljövänliga, innovativa produkter och tjänster för att lösa specifika kundbehov. Vår framgång är ett resultat av kombinationen global yrkesskicklighet och lokal närvaro. 
JENSEN Sweden AB är en del av det växande affärsområdet Material Handling och specialiserat på system för plaggtransport och plaggsortering. Se vidare www.jensen-group.com