Servicechef till Haulotte Scandinavia AB

Rekryterare
Haulotte Group
Plats
Mölndal/Göteborg
Annonserat
den 10 juli 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Framtiden ligger inom service och eftermarknad för dagens produktbolag. Haulotte Scandinavia bygger nu en stark serviceorganisation i Norden/Baltikum genom att skapa effektiva processer och verktyg för ett kraftfullt serviceerbjudande. Servicechefen rapporterar till General Manager, sitter i ledningsgruppen och har personalansvar för idag 13 personer i de olika länderna.

Som Servicechef blir du en nyckelperson för denna förändringsresa och du kommer att arbeta såväl ut mot kunderna som inåt i organisationen för att utveckla och driva Haulotte Scandinavias serviceverksamhet. Du driver planering, genomförande och uppföljning tillsammans med servicepersonalen för att möta uppsatta mål och syften. Du analyserar, driver och utvecklar när det gäller kvalitet, prestanda, KPI och serviceinitiativ mot bakgrund av teknik, kundbehov och bransch.

I rollen ingår även ansvar för planering och utveckling av utbildningsprogrammen för servicetekniker, kunder och återförsäljare. Det finns ett tätt samarbete med kollegor runt om i Europa i fråga om servicekvalitet, avtal, tillväxtmål, nyckeltal och framtida initiativ för att förverkliga den aktuella strategin och företagets värderingar.

Detta är en mycket spännande och utmanande position i internationell miljö där du representerar ett starkt varumärke med ett kvalitativt erbjudande. Arbetet utgår från Mölndal och innebär naturligtvis resande i regionen.

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av motsvarande arbete med ett tydligt serviceerbjudande, helst från entreprenadmaskiner, fordon, pumpar. Du har teknisk utbildning (kunskap om el och hydraulik är värdefullt), god förståelse för ekonomiska samband och vad som skapar lönsamhet samt svenska och affärsengelska i tal och skrift. Ledarskapet är en viktig uppgift och du skall ha några års erfarenhet av personalledning och coachning. Ledningsgruppsarbetet innebär att driva strategiska och kommersiella frågor i ett större perspektiv.

Du brinner för service, är lösningsfokuserad och van att leda och organisera. Du har förmågan, och ambitionen att skapa en professionell serviceorganisation samt förmågan att se helheten och verka för ett bra samarbete mellan avdelningarna.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 12 augusti. Vid frågor kontakta Daniel Ågren 073-519 40 50 eller daniel.agren@maquire.se

Haulotte Group är en av Europas ledande tillverkare av arbetsplattformar med 1 900 anställda och produktion i Frankrike, Rumänien, USA & Kina samt återförsäljare på 20 orter globalt. Som ett led i Haulottes globala expansion och för att befästa sin marknadsledande ställning i Europas nordligare delar startades hösten 2001 dotterbolaget Haulotte Scandinavia AB med Huvudkontor i Mölndal. Från företaget i Mölndal levereras maskiner till både Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland och Litauen. Läs mer på www.haulotte.se