Försäljningschef till Hurtigs Bil

Rekryterare
Hurtigs Bil
Plats
Kungälv
Annonserat
den 10 juli 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Kontakta
Maria Hörnestam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Hurtigs Bil till nästa nivå. Som försäljningschef ansvarar du för säljteamet och den dagliga driften av bilavdelningen som är indelad i tre olika avdelningar; Nissan, Citroën och begagnade bilar. Du leder och fördelar arbetat, bidrar till att varje säljare når sina mål och jobbar även egen försäljning av nya och begagnade bilar. Du drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och erbjuder alltid kunden den bästa kundnyttan i alla tjänster och erbjudanden. Med en bra arbetsmiljö, trivsam stämning och samarbete mellan alla avdelningar skapas försäljning och prestationer i branschens framkant. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Ledarskapet innebär personalansvar för säljteamet på 6 personer. Din arbetsplats är kontoret och bilhallen i Kungälv.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter: 

  • Engagerat ledarskap av försäljningsavdelningen för att nå målen för de varumärken Hurtigs representerar liksom internt uppsatta mål 
  • Främja samarbete mellan övriga avdelningar på bolaget med kunden i fokus 
  • Planera, genomföra och följa upp försäljningsaktiviteter samt delta i marknadsföringsgruppen  
  • Processutveckling för att möta kundernas krav och erbjuda service i branschens framkant 
  • Bidra till utveckling av ledningsgruppsarbetet 
  • Samarbeta med övriga funktionschefer för att nå bolagets mål 
  • Planering på kort och lång sikt tillsammans med VD 

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet inom försäljning och ledarskap i bilbranschen. Om du dessutom är införstådd i eftermarknadsaffären med service och garantier är det starkt meriterande. Du är en coachande ledare som kan forma planer framåt och arbeta strategiskt.  

Som person är du målinriktad och gillar att göra affärer, men också strukturerad och planerad i arbetet. Med helhetssyn och initiativförmåga driver du utveckling av verksamheten och teamet. Du har en stark vilja att bygga och se resultatet, du gillar när människor växer och tar ett stort eget ansvar. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 12 augusti. Vid frågor, kontakta Maria Hörnestam 076-338 76 46.

Om oss
Hurtigs Bil är en auktoriserad återförsäljare för Nissan och Citroën. Företaget grundades 1968, idag är vi 30 medarbetare och omsätter 185 miljoner. Vi ser elbilar som en självklar del av vardagen och vi har en av Nissans två elbilsverkstäder i Sverige.  I vår satsning på hållbarhet har vi installerat en solcellsanläggning som producerar mer än vi gör av med en solig dag.