Affärsområdeschef till Gazella - ett av rekryteringsbranschens snabbast växande bolag!

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 juli 2018
Stängs
den 25 augusti 2018
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en förändringsbenägen och lösningsorienterad Affärsområdeschef som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Som Affärsområdeschef arbetar du affärsskapande, både strategiskt och operativt, samt med affärs- och processutveckling. Fokus ligger på personalledning och affärsstrategiutveckling, men du verkar även affärsgenererande med en omväxlande operativ / strategisk inriktning. För att lyckas i din roll som Affärsområdeschef är det av största vikt att du delar Gazellas värdegrund om att arbeta teambaserat och att du för egen del prioriterar laget för jaget. Din roll kommer att utvecklas i takt med att organisationen växer och vi ser därför att du är en självständig och driven person med intresse för strategi och personalledning.

Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm, där vi har tillgång till gym och en härlig innergård. För att hålla teamkänslan på topp avslutar vi varje vecka med en gemensam AW och under året ordnas en rad olika teamaktiviteter, såsom träning, sportaktiviteter, restaurangbesök och resor. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram: gazella.se. Intervjuer kommer påbörjas under augusti månad, så vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag. 

Din utmaning

  • Ansvara för den övergripande utvecklingen av affärsstrategi för affärsområdet Rekrytering
  • Inneha resultat och budgetansvar för ditt affärsområde, där du förväntas agera för att bibehålla en hög tillväxttakt med bibehållen kvalité i varje leverans
  • Personalansvar med initialt 5–6 direktrapporterande som framgent ersätts av 2–4 direktrapporterande teamchefer
  • Initiera och driva utvecklingsprojekt med fokus på digitalisering
  • Vara drivande i att utveckla samtliga personer som är anställda inom affärsområdet Rekrytering
  • Vara ytterst ansvarig för leveransen hos Gazellas affärsområde Rekrytering och kontinuerligt arbeta med att förbättra interna processer och rutiner
  • Ansvara för att generera och skapa affärsmöjligheter hos nya klientbolag samt uppehålla och utveckla befintliga klientrelationer

Erfarenhet
Vi söker dig med cirka 10 års arbetslivserfarenhet, varav cirka 2 år ifrån en liknande roll och organisation. Du har tidigare arbetat framgångsrikt och med enastående resultat inom rekryteringsprocessen samt har god förståelse för hur samtliga delar av denna utförs. Vidare har du erfarenhet eller intresse av teamorienterad personalledning samt har arbetat med processutveckling inom rekrytering. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån en roll som affärsområdeschef eller som gruppchef inom rekrytering, gärna med inriktning på ekonomi / finans. Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett snabbväxande och föränderligt bolag, men det är inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du utvecklingsbenägen och strukturerad, med ett entreprenöriellt mindset. Vidare är du positiv och social, med en hög energinivå. Du är ambitiös och genomför dina uppgifter med stort driv och precision, samtidigt som du är ödmjuk, kommunikativ och lyhörd gentemot hela organisationen. Du delar vår värdegrund och uppskattar vår företagskultur. Vidare uppskattar du att arbeta nära dina kollegor och har lätt för att samarbeta för att nå ett gemensamt mål.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger.