Studentmedarbetare till Finansinspektionen

Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 juli 2018
Stängs
den 1 augusti 2018
Kontakta
Cecilia Holm
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Timanställd

Som studentmedarbetare på Finansinspektionen (FI) har du kontakt med företag och allmänheten via telefon och mejl samt hanterar administrativa uppgifter. Du kan även komma att hantera inkommande ärenden, registrering i system, analyser och sammanställning av data. Tjänsten tillhör funktionen processtöd och innebär ett tätt samarbete med kollegor inom FI. Du ges stor möjlighet att utöka dina kunskaper om finansmarknaden.

Vi söker dig som studerar på ekonomprogrammet, gärna med inriktning mot nationalekonomi. En förutsättning är att du kan arbeta parallellt med dina studier två vardagar i veckan. Vi ser gärna att du finns tillgänglig för start i början av september. 

Som person är du analytisk, självgående och uthållig. Du bidrar med god service, struktur och ett gott samarbete. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-specialist Cecilia Holm Lervik, 08-408 982 14.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 1 augusti 2018.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!