Ekonomiassistent på 50 % till Helsingborg

Rekryterare
SJR
Plats
Helsingborg
Annonserat
den 20 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Charlotta Jerleke
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Ekonomiassistent på 50 % till Helsingborg
Är du en erfaren ekonomiassistent på jakt efter nya utmaningar? Trivs du att arbeta tillsammans med kollegor där du får vara en del av ett stödjande arbetsklimat? Är du dessutom intresserad av att jobba på ett företag som är en del av en stor koncern som sätter miljö och kvalitet i första rummet? Då behöver du inte leta längre – SJR har uppdraget för dig!

Nu söker SJR efter en positiv och noggrann ekonomiassistent till vår kund i Helsingborg. Uppdraget är på 50-60 % med start i oktober och löper på under en sexmånadersperiod med chans till förlängning.

Om tjänsten 
Dina arbetsuppgifter kommer att till största delen bestå av kund- och leverantörsreskontra, kontering av leverantörsfakturor, betalningar, fakturering och övrig förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Tjänsten erbjuder dig att arbeta i en tillåtande och stödjande arbetsmiljö där öppenhet och raka rör förväntas av alla.

Vem är du?
Vi tror att du är en erfaren ekonomiassistent som känner sig trygg i sin debet och kredit. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en tidigare tjänst och har en god ekonomisk förståelse. Eftersom företaget tillhör en internationell koncern är det viktigt att du talar och skriver engelska obehindrat. Vidare är du en van Excel-användare och har du tidigare arbetat i Visma ses det som meriterande.

Som person är du positiv, noggrann och öppen och trivs med att ha människor runt omkring dig. Du är lyhörd inför andra och är tydlig i din kommunikation utåt. Du har inga problem med att ha flera bollar i luften samtidigt och klarar av perioder av lite högre arbetsbörda. Vidare är du även självgående och kan på ett strukturerat sätt ta dig an dina arbetsuppgifter.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på 040-665 51 03.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.