Business Support Manager till ISS Facility Services, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 augusti 2018
Stängs
den 2 september 2018
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ‘The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

www.se.issworld.com

Om tjänsten
Till Affärsområde Public söker vi nu en Business Support Manager, en central roll inom den del av ISS svenska verksamhet som ansvarar för affär och leverans till offentliga kunder. Det kan t ex vara huvudmän inom transportsektorn eller offentliga vårdaktörer.

Kontrakten, som normalt löper över flera år, är omfattande i komplexitet och volym. Tjänsterna är i hög grad kundanpassade och ISS lägger mycket kraft på att ständigt förfina och vidareutveckla sin serviceleverans.

De två främsta uppgifterna för Business Support Manager är att bidra till affärsområdets kommersiella framgång genom att vinna nya affärer samt att utveckla och förbättra befintliga kontrakt.

Business Support Manager verkar som en samordnande och koordinerande kraft i ledningsgruppen och fungerar i stort som affärsområdeschefens högra hand. Det kan bland annat innebära att ta en ledande roll vid större offentliga upphandlingar, att identifiera och realisera förbättringar i pågående kontrakt samt att säkerställa att nya kontrakt driftsätts på ett professionellt sätt.

Business Support Manager arbetar proaktivt med marknadsbevakning och är aktiv i branschnätverk genom t ex genom deltagande i standardiseringsarbete, metodutveckling, seminarier och opinionsbildning. Allt i syfte att identifiera och realisera framtidens bästa servicelösningar för kunden.

Business Support Manager är en permanent medlem i Affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar till Affärsområdeschefen. Rollen bär inte formellt personalansvar men kan periodvis innebära ledaransvar t ex under en övergångsfas vid uppstart av nytt kontrakt eller då ett förändringsinitiativ kräver förstärkt ledning.

Tjänsten är placerad vid ISS huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm. Resor förekommer i arbetet och då framförallt inom Sverige.

Vi söker 
Vi söker dig som är kommersiellt driven och som naturligt tar en ledande och koordinerande roll i en komplex miljö med många interna och externa intressenter. Du har god analytisk förmåga och är van att identifiera kundnytta och intern effektivitet som sedan realiseras i konkreta åtgärder. Du har god erfarenhet av projekt- och förändringsledning och kan med hjälp av pedagogik och personlig pondus få saker att hända. Du har erfarenhet av konceptförsäljning och offentlig upphandling.

Troligen har du haft en liknande roll inom en större organisation/bolag i den offentliga tjänstesektorn eller en bakgrund som konsult inom förändrings-, projekt- eller strategiuppdrag. 

Yrkesmässig bakgrund från Outsourcing eller Facility Management är meriterande men inget krav.

Som person är du lyhörd, systematisk och pragmatisk. Du tycker att målet är viktigare än egen prestige och du trivs i sällskap med andra som gillar tempo och affärer. Du har akademisk examen, B-körkort och arbetar obehindrat på både svenska och engelska. Andra språk är meriterande. 

På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och har kul tillsammans när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

Vi erbjuder
ISS är en global koncern med en uttalad strategi att utveckla verksamhetens nyckelresurser – medarbetarna. Visionen är att bli världens främsta serviceföretag och du kommer att bli en viktig spelare hos oss med möjlighet att påverka, bidra och initiera förbättringar.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 peter.palmqvist@constatera.se

Ansök snarast via länken nedan. Tjänsten är tillgänglig att söka så länge annonsen ligger sökbar. Urval och intervjuer sker löpande.

Besvara gärna dessa två frågor i ditt ansökningsbrev;

1.      Vad lockar dig i rollen?

2.      Hur ser du att du kan bidra i rollen?

Välkommen med din ansökan!