Cargo Manager till Scanpartners, Arlanda

Plats
Stockholm Arlanda
Annonserat
den 10 augusti 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Ref:
SE-13204
Kontakta
Adam Bergström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Cargo Manager Sweden är du är ansvarig för att behålla och öka våra kunders engagemang med oss. I rollen utvecklar du befintliga och nya relationer med flygbolag och speditörerna på den svenska marknaden, främst TAP, Iran Air och ANA. Som Cargo Manager Sweden rapporterar du direkt till koncernchefen och du sitter med i den skandinaviska ledningsgruppen.

I rollen kommer du dels att fokusera på säljarbete och dels på att hantera bokningar. Din roll kommer från början inte att innebära något personalansvar men avsikten är att utvidga teamet under de kommande åren. Positionen är placerad vid Arlanda och du sitter tillsammans med den svenska organisationen som består av 5 medarbetare. Du kommer även att ha ett dagligt samarbete med de andra skandinaviska teamen.

Uppgifter och ansvarsområden:

  • Etablerar och utvecklar relationer med flygbolag och säkerställer marknadsaktiviteter i enlighet med budget och målsättning

  • Bygger relationer med speditörer på alla nivåer och representerar Scanpartners flygbolag på ett professionellt sätt

  • Deltar dagligen i det operativa arbetet samt ger teamet tydlig vägledning

  • Uppnår definierade tillväxtmål, deltar i anbud och visar affärsinsikt

  • Håller sig uppdaterad med konkurrentinformation och marknadstrender

Vi söker dig som drivs av försäljning men samtidigt har förmågan att hantera bokningar och som förstår att administrativa arbetsuppgifter också behöver utföras. Du är extrovert, trivs i internationella sammanhang och har ett starkt driv för att göra affärer och bygga upp verksamheten. Du har några års erfarenhet av försäljning gärna som Account Manager och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från Cargo/Logistik, Airline, Freight forwarder eller GSA branschen.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett välrenommerat företag med över 20 år i branschen. Hos Scanpartners erbjuds du möjlighet att göra en spännande internationell karriär där du får vara med och driva företagets expansion och potentiellt kliva upp i en ledarroll i framtiden.

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan, med brev och cv, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13204). Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snart som möjligt men senast den 31 augusti. Eventuella frågor besvaras av Adam Bergström, adam.bergstrom@mercuriurval.com alt. tel. 0709 28 29 87 på Mercuri Urval.

Om företaget
Scanpartners International är en pålitlig och professionell affärspartner (GSSA) till både flygbolag och speditörer. De grundades 1991 och har huvudkontor på Köpenhamns flygplats, Danmark samt kontor på Arlanda, Gardermoen och Helsingfors flygplats. Med mer än 30 anställda är Scanpartners International en stor aktör i Norden. De erbjuder ett komplett program för lasthanteringstjänster, inklusive prisförhandling, marknadsanalys, försäljning, lastmixoptimering, relationshantering, och kundundersökningar. Scanpartners International skapar värde genom omfattande branschkunskap, solida system och certifieringar samt starka lokala nätverk. Läs mer om oss på http://scanpartners.aero/