Är du en positiv redovisningsekonom?

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 september 2018
Stängs
den 12 oktober 2018
Kontakta
Emma Hultberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en positiv redovisningsekonom?

SJR söker för kunds räkning en driven och noggrann redovisningsekonom. Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års praktisk erfarenhet av redovisning? Då vill vi gärna träffa dig, skicka in ditt CV!

I rollen som redovisningsekonom blir du en integrerad del av ekonomiavdelningen och kommer få chans att arbeta självständigt i en bred roll. 

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

• Löpande bokföring
• Avstämningar 
• Momsredovisning och deklaration
• Behjälplig vid bokslut
• Fakturering
• Rapportering och analys
• Momshantering
• Samt andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Vem söker vi?
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning, alternativt har en ekonomiutbildning från högskola eller universitet och god förståelse för det ekonomiska flödet. 

För att passa i rollen som redovisningsekonom bör du vara analytiskt lagd, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt. Men det är också viktigt att du är en lagspelare som trivs ihop med andra människor. 

Som person motiveras du av att arbeta i en högaktiv miljö och du arbetar strukturerat och noggrant genom att du självständigt ansvarar för att prioritera arbetsuppgifter och att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. 

Vi tror att du är positiv, nyfiken och serviceinriktad. Vidare är du strukturerad och van vid ett högt tempo. Du har god systemvana och du är bekväm med att arbeta i Excel. 

Viktig information
Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Varmt välkommen att skicka in ditt CV. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 076 641 16 47.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå