Ekonomiassistent till västra Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 14 september 2018
Stängs
den 14 oktober 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent vill västra Göteborg

SJR söker en ekonomiassistent till en av våra kunder i västra Göteborg. Du kommer ingå i ett ekonomiteam på fyra personer. Du kommer vara inhyrd under minst ett år och vi ser gärna att du har möjlighet att starta omgående. 

Rollen innebär att arbeta brett som ekonomiassistent med både kund- och leverantörsreskontra. Arbetsuppgifter är skicka och boka betalningar, gå igenom betalningar, avstämningar av konton, matcha order mot faktura samt lite övrig administration som hantering av tjänstebilar, försäkringar och företagskort. 

Vi söker dig som har arbetat 1-2 år som ekonomiassistent och har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Som person ser vi att du är initiativrik, självständig och har ett eget driv. 

Vill du få möjlighet att utvecklas inom ekonomi? Då är detta rätt tjänst för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.