Business Controller till snabbväxande bolag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 17 september 2018
Stängs
den 17 oktober 2018
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Business Controller till snabbväxande bolag.

Vill du arbeta med controlling på ett innovativt och snabbväxande fastighetsbolag? För kunds räkning söker vi nu en Business Controller som vill utvecklas i en bred roll. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen, men vi lägger större vikt vid lämplig personlighet. Du ska gilla att vara spindeln i nätet och trivas i en koordinerande roll. Uppdraget har start omgående och väntas pågå under 6 månader. Bolaget har kontor på Kungsholmen.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Arbeta nära CFO med projektredovisningskontroll
  • Uppföljning och lönsamhetsanalyser
  • Stötta ledningen av årsbokslutsarbete 
  • Budget och prognosarbete
  • Utveckla bolagets ekonomistyrningsprocess, främst genom digitaliseringsinitiativ
  • Utveckla rapporter och analysverktyg
  • Likviditetsanalyser
  • Koordinations- och kontrollarbete 

Beroende på din bakgrund och personlighet finns här stora utvecklingsmöjligheter att forma och skapa den här rollen efter dina förutsättningar.  

Vem är du?
Du är en analytisk, lösningsorienterad och självgående person. Du drivs av att vara med och bygga upp verksamheter och implementera nya processer och rutiner. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och självständigt driva projekt. Som person är du positiv och prestigelös och har en stark vilja till personlig utveckling.  

Lämplig bakgrund 
Vi söker dig med akademisk examen, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och som har några års erfarenhet av ekonomiarbete och/eller redovisning. Gärna med arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen, men det är inget krav. Du känner dig bekväm och finner det motiverande med ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter. Eftersom arbetet utgår från en agil organisation med flera outsourcade funktioner är det viktigt att du trivs och motiveras av mycket kontakt med samarbetspartners samt att du har lätt för att ställa tydliga krav och följa upp.  Bolaget är ett mindre, men snabbt växande organisation, så det viktigt att du trivs i en rörlig miljö, en flexibel agenda och ett stort spann av olika arbetsuppgifter.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.