Servicetekniker till Battenfeld

Plats
Halmstad (Kommun), Halland
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 20 oktober 2018
Ref:
7810
Kontakta
Ida Svensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Battenfeld arbetar du med allt från installation av nya maskiner, utförande av service och underhåll till felsökningar och programmering. Det kan gälla både mekaniska och el-tekniska reparationer och arbetet erbjuder stor variation och utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår resande i Sverige och Skandinavien, med varierande längd. Större installationer kan kräva att du är på plats ute hos kund en vecka. 

Battenfeld erbjuder en arbetsplats där du kan utvecklas i ett team av kollegor som har roligt på jobbet. Företaget ordnar regelbundna trivselaktiviteter och varje månad hålls möte för att hålla alla medarbetare uppdaterade och involverade i verksamheten. Du kommer få internutbildning främst hos leverantör i Österrike på både maskin och robot. 

Din profil
Som person behöver du vara lösningsorienterad och serviceminded. Du får inte vara rädd för lite smuts under naglarna och tycka att det är stimulerande med ständiga utmaningar. Vi ser gärna att du bor inom 1 timmes resväg från Halmstad. Tjänstebil ingår i tjänsten, så det är ett krav att du har körkort.

För tjänsten krävs att du har någon teknisk utbildning och vi ser gärna att du är elektriker med KY/YH- utbildning eller motsvarande. Meriterande om du har erfarenhet av automation, ritningsläsning, ABB- robotar och har jobbat inom plast/gummiindustri tidigare.

Att både kunna tala både svenska och engelska är ett krav medan tyskakunskaper är meriterande.

Sista ansökningsdag
Tjänsten är en direktrekrytering till kund med start omgående, så ansök redan idag!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Battenfeld Sverige AB är ett svenskägt familjeföretag med Christian Hiljemark som VD. De säljer maskiner och tillhörande kringutrustning till den svenska och norska plast- och gummiindustrin. Kontor, lager och service finns i egna lokaler i Halmstad, alldeles invid flygplatsen, på den Halländska västkusten.

De har varit kvalitetsleverantör till plast- och gummiindustrin sedan 1978. Sortimentet idag består bland annat av formsprutor och robotsystem från Wittmann Battenfeld, extruders från Battenfeld-Cincinnati, gummi-bearbetningsmaskiner från Maplan, återvinningsmaskiner från NGR och Herbold Meckesheim samt formblåsningsmaskiner från Kautex Maschinenbau GmbH.