Rekryteringskonsult till SJR Finance Stockholm 

Rekryterare
SJR
Plats
Stureplan, Stockholm
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Kontakta
Therese Kraft
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven Rekryteringskonsult

SJR har under 25 år framgångsrikt hjälpt våra kunder med rekrytering och konsulttjänster. Vi står nu inför en spännande expansionsfas och söker därför nästa drivna medarbetare för att stärka upp vårt rekryteringsteam i Stockholm. 

Om tjänsten
Som erfaren Rekryteringskonsult hos oss på SJR äger du hela rekryteringsprocessen, från start till avslut och uppföljning. I nära samarbete med vår kund söker, attraherar och rekryterar du profiler inom hela Ekonomiområdet. Rekryteringsprocessen påbörjas med en genomgång av profilen och att skapa ett projekt tillsammans med vår kund. Du ansvarar för exponering av positionen, search, urval, intervjuer, personlighetsanalys och djupintervjuer. Du genomför referensintervjuer samt bedömning, slutrapport och uppföljning. Arbetet innebär ett nära samarbete med dina kollegor i säljteamet.

Att skapa förtroende, goda relationer samt vara ett konsultativt stöd till våra kunder och kandidater är en mycket betydelsefull del för att lyckas i rollen.  

Vem söker vi?
Du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa och utveckla relationer. För att lyckas i denna roll drivs du av att arbeta i en dynamisk och affärsorienterad organisation. Du är strukturerad och organiserad med en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete! 

Du är en utpräglad servicemänniska och är bra på att bygga långsiktiga relationer. Du har förmågan att fatta egna beslut och prioritera under högt tempo. Med ett starkt engagemang för kunden sätter du stort värde på att alltid leverera med kvalité.

Som person bidrar du till en positiv atmosfär, prestigelöshet och ett stort engagemang. En viktig nyckel till vår framgång är att vi har kul på jobbet, vår yrkesstolhet, ett starkt driv och nära samarbete. 

Vi söker dig som är civilekonom och/eller beteendevetare med en god insikt och bred förståelse för olika befattningar inom Ekonomi & Finans. Kunskapen har du med fördel skaffat dig genom arbete som rekryterare eller konsultchef med vana att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt mot kund. Goda kunskaper i både svenska och engelska. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att olika testverktyg, meriterande om du har jobbat med med OPQ. 

Vi erbjuder en variationsrik, flexibel och självständig tjänst där du med ett väletablerat varumärke och kompetenta kollegor i din omgivning kan fortsätta utvecklas och växa. Vi sitter centralt på Stureplan i Stockholm med närhet till både lunch, shopping och grönområden. 

Varför SJR? 
Vi erbjuder en variationsrik, flexibel och självständig tjänst med ett väletablerat varumärke och drivna kollegor i din omgivning kan fortsätta utvecklas och växa. Vi sitter centralt på Stureplan i Stockholm med närhet till både lunch, shopping och grönområden. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Kraft, Rekryteringschef på tfn. 076-879 91 95. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Välkommen!

Om företaget
SJR in Sweden AB, är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. 

Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. 

Vår främsta resurs är vår personal. Vår vision är att vara förstahandsvalet hos kandidater och kunder inom Ekonomi, HR och Supply Chain som är nyfikna på nya möjligheter och för bolag som behöver hjälp att hitta nya talanger. 

SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.