Erfaren konsultchef med specialisering HR till SJR

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 15 oktober 2018
Kontakta
Rebecca Dellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Det går bra för oss på SJR i Göteborg. Vi expanderar och behöver utöka vårt kontor med en erfaren konsultchef som vill vara med och utveckla vårt nya affärsområde: HR. I rollen ingår du i vårt team om 20 drivna kollegor som under lång tid haft ett framgångsrikt och engagerat samarbete. Kulturen hos oss präglas av glädje, professionalism och personligt engagemang! Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du, tillsammans med Team Manager HR, får chansen att bygga upp ett nytt specialistområde i regionen. Visst låter det kul!

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Vi söker dig som vill vara med och skapa, bygga och utveckla något från start – inom ett företag med ett väletablerat varumärke och tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor. Du får möjlighet att påverka och designa affärsområdet och att rekrytera ditt eget team med HR-konsulter som du matchar till olika uppdrag. 

Rollen innebär att du i nära samarbete med våra kunder bidrar till att skapa värde i deras organisation, likväl som att du arbetar nära våra konsulter för att skapa värde i deras utveckling. Att skapa förtroende, goda relationer samt vara ett konsultativt och coachande stöd till våra kunder och konsulter ser vi som en mycket viktig del av arbetet. I nära samarbete med vår Team Manager för HR arbetar du således för att bli en nära och effektiv affärs- och HRpartner till våra kunder och - inte minst - en attraktiv arbetsgivare för våra kandidater och konsulter. Hos oss kommer du också få chansen att utvecklas som chef och ledare då du kommer att ha personalansvar för din konsultgrupp. 

Vi ser gärna att du har en förmåga att nätverka, tänka nytt, skapa resultat och utveckla nya strategier. Då du fungerar som ansiktet utåt gentemot våra kandidater och kunder är det också viktigt att du har en positiv och förtroendeingivande personlighet samt lösningsorienterad inställning. 

Du kommer utöver din Team Manager att ha ett nära samarbete med våra övriga konsultchefer, rekryterare och kundansvariga säljare. För att passa in på SJR och i vår grupp så letar vi efter en person som är ansvarsfull och engagerad och som bidrar till den glädje, stolthet och samhörighet som finns i bolaget. En viktig del i vår framgång är att vi trivs med varandra och har roligt på jobbet. Därför är din personlighet av största vikt för oss! 

I övrigt söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom HR och söker dig med branscherfarenhet inom rekryterings- och konsultverksamhet alternativt att du arbetat med affärsnära HR. Erfarenhet av att arbeta med employer branding, agil HR, kultur- och teamutveckling är ett plus.

Välkommen med din ansökan till oss!
Sista datum för ansökan är 2018-10-15. 

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Dellborg, Regional Manager 070-471 59 02. Lisa Fribert, Team Mananger HR är föräldraledig, men kommer att vara delaktig i denna rekrytering.