Senior redovisningskonsult till spännande uppdrag

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Kontakta
Charlotta Jerleke
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Senior redovisningskonsult till spännande uppdrag

Är du en senior redovisningskonsult som är redo att ta dig an ett nytt och spännande uppdrag? Då ska du titta hit!

Till vår konsultverksamhet söker vi nu en självgående redovisningsekonom med placering i nordvästra Skåne och det första uppdraget avser att stötta redovisningsteamet hos vår kund. Vi söker dig som är driven, ansvarsfull och strukturerad samt är trygg i din redovisning. Vi förutsätter att du självständigt har upprättat bokslut, års och månadsrapportering, årsredovisning och skatt samt är väl bevandrad i K3 regelverket. Du håller deadlines och levererar med goda resultat och hög kvalitet och trivs med en arbetsmiljö där vi delar med oss av kunskaper. Som person är du prestigelös, positiv och bra på att kommunicera i varierande miljöer och situationer. Uppdraget hos kund är på ca 6 månader.

Lämplig bakgrund
Du är civilekonom eller har likvärdig utbildning och 4-5 års erfarenhet. För att passa i rollen behöver du ha avancerade kunskaper i Excel och K3 regelverket. Du talar och skriver flytande engelska.  

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på 076-647 16 23. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.