​Vi rekryterar nu för kunds räkning en lönespecialist!

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 24 oktober 2018
Kontakta
Liza Dahlin
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

​Vi rekryterar nu för kunds räkning en lönespecialist!

​Vi rekryterar nu för kunds räkning en lönespecialist!

Vill du vara med på en resa med uppbyggnad av en ny löneavdelning där du själv är experten inom området?

Arbetsbeskrivning
Du kommer att få var med och starta upp projektet att flytta tillbaka lönehanteringen ”inhouse”, då den idag ligger outsourcad till tredje part. Du kommer att vara experten inom löneområdet och med stöttning av HR ansvara för att bygga upp lönehanteringen internt och skapa struktur och rutiner. I din tjänst som lönespecialist kommer du att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för drygt 400 anställda, både kollektivanställda och tjänstemän, men kommer även fungera som en backup för hantering av ytterligare 150 löner. Du kommer rapportera till HR Manager, och jobba tätt tillsammans med HR samt med en annan lönespecialist i koncernen. Några exempel på arbetsuppgifter: 

  • Genomförande av hela löneprocessen för alla anställda
  • Support i lönesystemet för chefer och medarbetare
  • Ta fram rapporter internt samt till myndigheter
  • Huvudansvar för att lönehanteringen utförs enligt gällande avtal och lagar
  • Sköta löpande pensions- och försäkringsrapportering
  • Bygga och ändra scheman
  • Introduktion till nyanställda i löne- och tidsrapporteringssystemet
  • Lönerelaterad HR-administration

Bakgrund
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att ha arbetat med hela löneprocessen i komplexa bolag och gärna har en utbildning inom lön, exempelvis KY-utbildning. Du känner dig trygg med lagar, regler och avtal inom löneområdet och har med fördel god kunskap i Teknikavtalet. Vi ser att du har ett stort intresse för IT och system, gärna erfarenhet av Hogia lön och Flex tid och res, och har du även erfarenhet av systembyte är det en stor fördel.

Du är van vid och trivs med att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du är strukturerad, noggrann och gillar ordning och reda. Då du kommer att ha mycket kontakt med andra inom och utanför organisationen ser vi att du är kommunikativ och serviceminded. Det är också viktigt att du en hög integritet och känner stort ansvar i din roll.

Ansökan                  
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!