Project Controller till ÅF Digital Solutions

Rekryterare
ÅF
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 24 oktober 2018
Kontakta
Gustav Emthen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ÅF DIGITAL SOLUTIONS SÖKER AFFÄRSINRIKTAD PROJECT CONTROLLER

ÅF AB (Publ)

Är du Controller och har erfarenhet från att arbeta i större företag? Är du analytisk med förmåga att presentera ekonomiska samband och konsekvenser? Är du dessutom engagerad, positiv och ansvarstagande? Då är du rätt person för oss! 

Vill du arbeta i ett företag i utveckling och tillväxt, med dom möjligheter det innebär? Då är vi rätt företag för dig! 

Vi fortsätter växa både organiskt och genom förvärv och behöver förstärka vårt finansteam med ytterligare en affärsinriktad controller som vill vara med och driva utvecklingen av vår Division – Digital Solutions. I rollen som Controller kommer du att ansvara för uppföljningen av våra stora, divisionsövergripande, projekt samt vara delaktig i att driva och utveckla frågor rörande processarbete, utvecklingsprojekt, förvärv m.m.  

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har arbetat tre till åtta år med relevanta arbetsuppgifter, gärna i en projektorganisation. Som person är du engagerad och positiv. Du gillar förändring och vet vad det innebär att arbeta i stora organisationer med deadlines. Du är analytisk, strukturerad och ansvarstagande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och gärna Qlik-view eller annat analysverktyg. Du trivs att arbeta i en roll där du får både analysera och presentera ekonomiska samband och konsekvenser för affären.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Analys och ekonomisk uppföljning av divisionsövergripande projekt. 
  • Utvärdera och utveckla divisionens arbetssätt gällande projektcontrolling. 
  • Delta vid förvärv.
  • Driva och utvärdera ad-hoc analyser.
  • Deltagande i interna utvecklingsprojekt.

Du rapporterar till Divisionens Head of Finance och din placeringsort är Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar ÅF med med Future Value. För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Emthén på 0767 – 83 55 90 alternativt Gustav.Emthen@futurevalue.se.

Välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

GUSTAV EMTHÉN
Rekryteringskonsult
0767-835590
gustav.emthen@futurevalue.se

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. Digital Solutions är en av ÅFs fyra divisioner och omsätter ca 2,300 MSEK inom design och utveckling av intelligenta produkter och system.

ÅF – Innovation by experience.