Junior Business Controller till Bank

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 26 september 2018
Stängs
den 26 oktober 2018
Kontakta
Marie Bergsman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Junior Business Controller till Bank

SJR söker för kunds räkning en junior business controller. Vår kund är en bank som just nu befinner sig en tillväxtfas. I din roll som konsult kommer du avlasta bolagets Head of Controlling med fokus på resultatrapportering, budget, prognos, analys och projekt. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Uppdraget är med start omgående och initialt 9 månader med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra Controlling & Reporting teamet och kommer att arbeta nära affären och i ett tätt samarbete med engagerade och kompetenta kollegor i såväl teamet som i övriga verksamheten.

Du kommer främst att arbeta med resultatrapportering, resultatanalys, budget och forecast.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet som Controller. Har du erfarenhet från liknande verksamheter är det ett stort plus. Det viktigaste är att du är självgående, flexibel och prestigelös. Arbetsuppgifterna kommer till viss mån anpassas till konsultens kompetens och bakgrund varvid det kan vara intressant med både juniora kandidater med rätt inställning och kvalificerade kandidater med rätt bakgrund och erfarenhet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Uppdragstiden är med start omgående och 9 månader med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Bergsman, 08-407 55 55

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.