Sparbanken Tanum söker styrelseledamöter

Plats
Tanum, Västra Götaland
Annonserat
den 27 september 2018
Stängs
den 31 oktober 2018
Kontakta
Hans Schub
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och påverka utvecklingen i norra Bohuslän? Nu söker banken dig som har ett stort eget driv och vill bidra till Sparbanken Tanums mission; att vara drivkraften som får dig, företagen och vårt samhälle att växa. Du erbjuds ett stimulerande uppdrag i en bank med hög kundnöjdhet.

Du som söker är strateg med hög grad av integritet och självständigt tänkande och har insikt om vikten av att göra affärer och samtidigt följa regelverk. Ditt hjärta finns i norra Bohuslän.

Du har en akademisk utbildning och erfarenhet från ledande befattningar. Ekonomi, finans, juridik, marknad, risk management eller compliance är kunskapsområden som uppskattas.

Din ersättning består av ett fast årsarvode och ett mötesarvode.

Frågor besvaras av valberedningens ordförande Hans Schub (0705 – 59 29 25, alternativt hans@schub.se) eller styrelsens ordförande Marianne Nordmark (0706 – 75 23 25, alternativt marianne@nordmarkutveckling.se). Ansökan mailas till hans@schub.se. Sista ansökningsdag är den 31/10. Välkommen med din ansökan! Sparbanken Tanum söker styrelseledamöter www.sparbankentanum.se

Hur mycket tid tar uppdraget?
Sparbanken Tanum har månatliga styrelsemöten. Dessutom har banken en årlig strategikonferens som spänner över två dagar. Styrelsens ledamöter närvarar också vid årsstämman och vid huvudmännens träffar. Total tidsåtgång inklusive inläsning av material är ca 25-30 dagar per år.

Sparbanken Tanum är en självständig bank med en affärsvolym på ca 13 miljarder kronor. Bankens 40 anställda jobbar varje dag för norra Bohusläns bästa. Banken har inga aktieägare och alla beslut tas lokalt.