Senior Redovisningskonsult med specialistkunskap inom stiftelser

Rekryterare
Azets
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 september 2018
Stängs
den 27 oktober 2018
Ref:
2278
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en kundansvarig Redovisningskonsult med specialistkunskap inom stiftelser till Azets Insight, den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden. Till denna roll söker vi en social och kommunikativ person som har specialistkunskap av stiftelser och som drivs av kundkontakt och rådgivning. Du kommer ingå i ett team i familjär miljö på Azets Insights kontor på Regeringsgatan och du kommer ha möjligheten att vara med och påverka på bolagets fortsatta resa. Du trivs i en föränderlig miljö i en roll med många kontaktytor. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Kundansvar för olika kunder till byrån, främst stiftelser men även K2-bolag
  • Aktivt arbeta med att bibehålla goda relationer och verka för merförsäljning
  • Rådgiva kundbolagen kring regelverk, finansieringsfrågor och andra ad hoc frågor
  • Deltaga i ledningsmöten på styrelsenivå för att presentera relevant underlag och rapporter
  • Delta i projekt och aktivt arbeta med förbättringar av processer internt på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet ifrån arbete med redovisning av stiftelser. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat på byrå med självständigt kundansvar och trivs i denna rådgivande roll. Du har arbetat självständigt med hela redovisningsflödet och känner dig trygg i att kunna råda olika kunder utefter deras behov och situation. Det är mycket meriterande om du har goda kunskaper i Excel och du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en kommunikativ, självständig och pedagogisk person som kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter samt som trivs i konsultrollen på byrå. Som person är du flexibel, noggrann och genomför ditt arbete med hög kvalitet. Du har förmåga att kommunicera med olika typer av personer och tycker om att se förbättringar och lösningar på problem. Vidare är du är trygg i din kompetens och trivs i en social roll med många kontaktytor.

Azets Insight
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden. På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges och Sverker Nyman.