Danone söker bolagsjurist

Rekryterare
Danone
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 28 september 2018
Stängs
den 28 oktober 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en bolagsjurist till vårt huvudkontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist kommer du att arbeta vid Danones huvudkontor som är beläget i Solna,där du kommer inneha en roll för den nordiska delen av koncernen. Detta är en verksamhetsnära tjänst där du hanterar och samordnar juridiska frågeställningar för våra olika bolag. Du kommer arbeta i en bred roll med affärsjuridik och bolagsrätt i fokus, men även med frågeställningar inom konkurrensrätt, konsumenträtt, kommersiell avtalsrätt med mera. Arbetsuppgifterna består bl.a. i att upprätta och granska avtal, intern ärendehandläggning samt att ge rådgivning i juridiska frågor. Du kommer även att hantera bolagets underlag avseende MAR samt stödja koncernen i styrelsearbetet och rapporterar direkt till bolagets chefsjurist.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och 2–5 års relevant erfarenhet inom allmän affärsjuridik, exempelvis från affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Det är meriterande om du därutöver är tingsmeriterad. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, förmåga att förklara komplexa juridiska frågor på ett lättbegripligt sätt samt är driven och prestigelös.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett internationellt bolag! I denna rekrytering samarbetar Danone med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt 0766-33 14 42.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
Danone är ett världsledande globalt livsmedelsföretag med över 100 000 anställda runt om i världen som inriktat sig på hälsosam mat genom färska mejeri- och växtbaserade produkter, juice/fruktdryck, medicinsk nutrition, flaskvatten och nutrition för spädbarn. Vår mission är att skapa hälsa genom mat till så många människor som möjligt.

I Norden har Danone 450 anställda baserade i Tomelilla (Skåne), Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Oslo. Danones produktportfölj består av många välkända varumärken som t.ex. ProViva, Activia, Actimel, Danonino, Alpro, Vitalinea, Danio, Aqua d´Or och Fortimel.

Fler sökningar så här