Vill du som studentmedarbetare bidra till samhällsnyttan?

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 1 oktober 2018
Stängs
den 15 oktober 2018
Ref:
1104
Kontakta
Cecilia Holm Lervik
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Timanställd

Vill du som studentmedarbetare bidra till samhällsnyttan?

Som studentmedarbetare på Finansinspektionen (FI) har du kontakt med företag och allmänheten via telefon och mejl samt hanterar administrativa uppgifter. Du kan även komma att hantera inkommande ärenden, registrering i system, analyser och sammanställning av data. Tjänsten tillhör funktionen processtöd och innebär ett tätt samarbete med kollegor inom FI. Du ges stor möjlighet att utöka dina kunskaper om finansmarknaden.

Vi söker dig som studerar på ett relevant akademiskt utbildningsprogram, troligtvis inom ekonomi och gärna med inriktning mot nationalekonomi, samt har 1-2 år kvar till examen. Det är en fördel om du har erfarenhet från myndighet eller bolag inom finansmarknaden samt erfarenhet och kunskap om relevanta regelverk. En förutsättning är att du kan arbeta parallellt med dina studier två vardagar i veckan. Vi ser gärna att du finns tillgänglig för start omgående.

Som person är du självgående, uthållig, strukturerad och tydlig i din kommunikation. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och bidrar med gott samarbete. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-specialist Cecilia Holm Lervik, 08-408 982 14.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev, studieintyg och relevanta betyg senast den 15 oktober 2018.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!