Chef för Verksamhetsstöd till Länsförsäkringar Skåne

Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 2 oktober 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Kontakta
Ingemar Helgesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi skapar nu en ny roll som ger dig möjlighet att vara operativt ansvarig för att utveckla och samordna bolagets verksamhetsutveckling tillsammans med dina medarbetare. Utifrån beslutade strategier leder du arbetet med att planera och genomföra bolagets verksamhetsutveckling, utifrån ändamålsenliga och relevanta verktyg och beprövad metodik. 

Tyngdpunkten i arbetet ligger på att organisera avdelningen samt planera, genomföra och följa upp aktiviteter och uppdrag. Vi söker dig som brinner för och har gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling och gärna i rollen som managementkonsult.

Förutom att ta emot uppdrag från olika delar av verksamheten, kommer du att fungera som bollplank till uppdragsgivarna samt leda och fördela arbetet inom avdelningen Verksamhetsstöd. Du ansvarar för att avdelningen har rätt bemanning och kompetens samt att den används på ett optimalt sätt. Rollen kan också innebära att du själv kommer att driva vissa utvecklingsuppdrag.

Du har budgetansvar och rapporterar till chefen för Marknads- Kommunikations- och Verksamhetsstöd. Du kommer ansvara för en grupp och fyra som är placerade i Malmö.

Vem är du? 
Du har ett naturligt driv, har förmåga att sätta dig in i komplexa frågeställningar och är van vid att planera och strukturera. Du gillar att utveckla och förbättra i syfte så att bolaget når sina mål. Du är en tydlig och erfaren ledare med god förmåga att samarbeta och kommunicera, både muntligt och skriftligt.

För att lyckas i denna roll behöver du inte vara specialist på vår bransch men vara genuint intresserad av och vilja sätta dig in i vår verksamhet inom bank och försäkring samtidigt som du har en god förståelse för vad som driver framgång.

Frågor? 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingemar Helgesson, Chef Marknad & Kommunikation, på 040-633 85 86.

Facklig representant är Björn Lindwall, 046-433 80 68 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. 
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.